Vill

Jag vill vill vill vill vill vill vill vill vill vill



vill ha dig



.....

But we'll never gonna survive...




Unless, we get a little Crazy. <3

Helgen :D

I fredags var jag ju på pyjamasparty hos Izza efter jobbet, riktigt roligt blev det :) Vi hade tvättäkta tjejkväll med sanning och konsekvens, haha jag skulle ringa ett thaiställe och fråga "Har ni thaimat där?", när dom svarar ja, så skulle jag säga "ÅH FYFAAAN!" och lägga på hahaha så sjukt kul :D Sen gick det inte att lägga på så vi typ dog av garv när han lyssna ahaah :P vi körde även Anden i glaset, spännande!

Igår drog vi och skulle spela biljard men det var typ 50 minuters väntetid så vi tog en öl på en pub istället och sen drog vi på bio och kollade på "Buried", asbra och spännande film trots att han ligger i en kista hela filmen..

Idag körde jag och pappa till tippen med lite grejjer att slänga, sen drog jag och mamma för att möta några vänner vid Grand Hotell och drack "afternoon tea", massa te och goda snittar och scones och så <3 sen drog jag till Janni och vi drog omkring i Coop i skärholmen typ fett länge haha jag ville handla massa mat XD sen drog vi på "upptäcktsfärd" på tunnelbanan och åkte till Norsborg där vi aldrig brukar vara hahaha för jag ville åka förbi stället där mitt nya span bor (A) hahaha tönt jag är!

Föresten, Janina ville ha en länk så här får du, inte för jag har många läsare att skicka vidare till dig ;)

http://aninaj.webblogg.se

PJ-party ;)

I onsdags jobbade jag juu, så sjukt stressig dag, eller asså första delen av dagen var lugn men sen när den andra som är ansvarig för deli drog hem och jag var själv där var det kaaaos! Typ skitmånga kunder och en tant stog vid fisken och plinga som en galning jag bah "ett ögonblick bara" typ tre gånger för jag hade andra kunder vid kondisdisken som var före henne i kön men hon sluta inte plinga hahaha såå irriterande! Sen kom iaf Izza och mötte mig efter jobbet och jossi hämtade upp oss och vi drog på cellgrupp hos jocke :) Efter drog drog jag och Izza hem till henne och kollade på paranormal activity 2 och så sov jag hos henne :)

Igår drog jag och Izza och mötte upp Ullis, Daniella och Kenji för vi skulle på Sandras poesikväll :) Hon går ju på skrivarakademin och dom har precis haft om poesi så dom skulle läsa upp sina dikter på ett café/pub, hon var skiiitbra! :D sen drog jag hem och chilla baraaa :)

Nu idag har jag städat lite och sen ringde Jossi och ville käka lunch med mig så jag åkte och mötte henne och vi käka lasagne på ett mysigt fik :) Nu är jag hemma igen och börjar jobba kl 17.00 till 20.00, känns så onödigt att bara jobba 3 timmar men jaja, lite pengar blir det iaf :) Sen ska jag till Izza på pyjamasparty hahaha :D Kulan skulle typ på lan så det blir bara tjejerna :) har laddat med äckligt mycket alkohol ;) så det ska bli kuuul :D

Skriver imorrn typ om jag orkar haha, PUSSHEJ!

Helgen som gått :)

Igår var jag ju som sagt uppe jättetidigt för att jobba, efter jobbet åt jag en snabb lunch och sen åkte jag till Liljeholmen för att möta Izza och Kim, men då var dom i T-centralen så jag gick omkring i Kicks och kolla lite medans jag vänta och köpte en eye-liner och en ansiktsmask :)

Sen mötte jag iaf dom och Kims kompis, han var faktiskt väldigt söt (A) hihi ^^vi drog hem till dom och tog det lugnt, kolla på tv och så, sen drog vi och köpte mat, sen skulle Kim och Dan till Dan och spela tvspel och Sandra och Janni kom över ett tag, vi spelade "jag har aldrig" och sjöng singstar haha :) sen drog sandra och janni och jag och izza fortsatte spela tills vi typ var skithesa haha och sen kolla vi på fucking åmål som jag inte sett på jättelänge!

Idag när jag vaknat och legat där ett tag (Izza och Kim sover så himla länge!) så ringde jossi och undrade om jag kunde göra nåt så hon hämta mig och vi åkte och hämta upp janni och handlade mat som vi sen lagade hos jossi :) kom hem lite senare, duschade och tar det lugnt nu framför datorn och tvn :)

cha cha bloggen!

Hahaha jag har alltid velat säga så för det låter så töntigt! :D

Här sitter jag tidigt på morgonen och tänkte bjuda på ett blogginlägg innan jag måste dra till jobbet om 20minter, NÄÄSTAN helt färdigsminkad men måste sminka ögonen också! Har druckit en Berocca Boost och är fit for fight! eller inte, jag är jättetrött! Men jag är ju frisk iallafall :)

Igår var jag ute och shoppade för första gången på skiitlänge :D efter min sjukdom var det sååå skönt att komma ut lite, men jag måste vara SJUKT otränad för nu har jag träningsvärk i vaderna HAHHA av att gå omkring och shoppa liksom XD Köpte iaf en snygg tröja, jääättemysiga innetofflor, en typ ansiktsspray från body shop och ett par jeansshorts inför resan i December (åker en vecka till Fuerteventura!) men när jag sprang till bussen så TAPPA jag den påsen nånstans, så klantig! :( där gick 100 spänn i sjön :/

På kvällen kom brorsan och hans flickvän över på middag och vi bestämde att jag ska få låna hans lägenhet ibland för att känna på hur det är att flytta ut :D..det ska bli jättekul! I slutet av November ska jag bo där i 2 veckor och betala halva hyran, och nångång i vår ska jag bo där typ 1-2 månader :D spännande att se hur jag klarar mig med pengarna och så :) Det är ju sånt jag måste lära mig, så jag är jättetaggad! Och jag står knappt ut med att bo hemma längre! Så tack till brorsan som vill göra dethär för mig, och tack till Ida som pushade honom ;) Hon har flera gånger sagt till honom att jag borde få låna hans lägenhet ibland, så nu ska han bo hos henne när jag är i lägenheten, killar gör nog vadsomhelst för deras flickvänner ;)


Nu måste jag dra och sminka mig klart! Efter jobbet drar jag till Izza och Kim på middag, Kim har bjudit över en kompis (de vill typ försöka para ihop oss hahaha får se hur det går!)

HEJDÅ! :D

Börjar bli lite bättre!

Min hosta är sååå mycket bättre ju, och halsen gör inte så ont längre! :D dock har jag varit jäääättehes idag, och halsen brukar göra ondast på morgonen så vi får se hur jag mår imorrn, men jag verkar vara på bättringsvägen iaf :) Fast nu fick jag sån sjuuuk huvudvärk! :(

Har typ bara sovit idag, jag var så himla trött! Så det finns inte så mycket att säga om idag! haha


PUSS!

ni vet vad


Har du på dig just nu? En randig tröja, rutiga pyjamasbyxor och strumpor med grisar på, hahaha sexigt va?! :D
Har du pallat äpplen? Jaa, en tant såg mig en gång och blev jättearg! hahah

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? mmh

Har du ätit senast? En liten bit mörk choklad

 

När vaknade du i morse? halv 9

När skrattade du senast? nån timme sen kanske

När är du född? 25 April 1990

När tog du studenten? 2009 :)

Vem kramade du senast? Jag kommer inte ihåg faktiskt :P

Vem pratade du med i telefon senast? Jossi :)

Vem gjorde dig arg senast? Tanten på vårdcentralen som var nonchalant XD

Vem sjunger det du lyssnar på nu? Jag kollar på tv, och det är ingen musik

Vem vill du kyssa nu? En viss person hehe

Kan du göra volter? neee

Kan du köra bil? Yes! :D om en månad har jag haft körkort i 1 år :)

Kan du ditt eget mobilnummer? Japp, har alltid haft samma nummer :)


Sjuuuk!

Jag har sååå tråkigt!! I onsdags förra veckan vaknade jag med så sjukt ont i halsen men jag drog till jobbet ändå och det blev bara värre och värre under dagen och på kvällen när jag kom hem kollade jag och det visade sig att jag hade hööög feber! Så jag har bara varit hemma  i sängen i 5 dagar, såå himla tråkigt! Febern är nere nu men min hals dödar mig och jag var på vårdcentralen idag, hade inte halsfluss iallafall men hon skrev ut staaark hostmedicin med morfin i hahaha jag blev typ lullig av den XD

Föresten i tisdags tatuerade jag mig!! Jag visste redan vad jag ville ha men hade inte riktigt bestämt när så det blev en chock för alla när jag helt plötsligt hade en :P fick drop-in tid så det var på impuls liksom :D inte impuls att göra en tatuering, så skulle jag aldrig göra, men att göra den DÅ liksom.. det blev körbärsblommor på vristen iaf :)

Jag vill bli frisk nuu, har redan missat 2 dagars jobb, hoppas jag kan jobba på onsdag! men som jag mår nu verkar det inte som det.. men jag vill kunna ha kul igen! Seriöst, tvn och datorn har varit mitt sällskap hela veckan, man lär sig ju nästan tv-tablån :P Jag vill SHOPPA! längtar efter fiina höstskor och snygga jeans och mysiga tröjor som passar hösten, åååh, förut hade jag hösten men nu har jag börjat tycka det är riktigt mysigt! <3

Puss på er!

Samma lista ;)

Bara för jag har tråkigt tänkte jag svara på samma lista som Janina gjorde igår :D
enjoy!

har lite tråkigt å vill inte sova de e drf hehe



Hur mycket pengar har du på din mobil?
Har abonnemang

Vem tillbringade du två timmar med idag?
Kollegor på jobbet typ hahah

Vilken var den senaste filmen du såg?
Tusen gånger starkare. Skitbra film!

Hur löd ditt senaste mottagna och skickade sms?
Mottagna: Näe jag har glömt att säga det, det är ingen i dag :P så ta d lugnt
Skickade: Kan you put the oven on 200 please

Föredrar du att ringa eller skicka sms? 
beror på, älskar att smsa men om man vill att det ska gå fort så ringa :P

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
gifta

När såg du senast din mamma?
typ 5 minuter sen

När vaknade du idag?
halv 8, eller kl 6 först egentligen

Vilken är din favoritplats hemma? 
Min säng!

Vilken plats föredrar du minst hemma?
Hallen haha

Vem får dig att må bra?
Vännerna :)

Var har du bott/bor?
Fruängen, Södermalm

Tycker du om kinamat?
mmmh <3

Tycker du om kaffe?
yes :)

Vad dricker du helst till frukost?
Te eller vatten

Kan du spela poker?
Ja

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Japp :)

Vill du ha barn?

I framtiden ja :)

Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, liiiite franska haha

Har du någonsin åkt ambulans? 
Nej

Föredrar du havet eller bassäng?
Bassäng haha

Vad spenderar du helst pengar på?
Mat faktiskt :P

Äger du dyrbara smycken?
Nånting kanske

Kan du rulla med tungan?
typ?..

Vem är den roligaste människan du känner?
Alla är väll olika roliga ibland liksom

Vad har du för ringsignal?
öhm nån 3 doors down låt tror jag haha

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
näääe

Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Godispapper från kinder maxi XD

Kan du byta olja på bilen?
Har aldrig gjort det, men skulle antagligen kunna....kanske, haha

Vilken var den senaste boken du läste?
just nu läser jag  "Ser mitt huvud tjockt ut i den här?"

Dansar du i bilen?
Yes, även bakom ratten ;)

När var du i kyrkan senast
liiite för längesen..

Hur många hål har du i öronen?
3

Har du någon piercing?
Beror på om man ser hål i öron-brosket som piercing.. annars en igenväxt i läppen XD men ja, det är ju bara ärret från ett hål kvar :P

Har du någon tatuering?
nej, vill haa

Röka eller snusa?
Inget

Har du en bästa vän?
Nej, jag har flera

Vad ska du göra ikväll?
TV, soova

Har du några syskon?
en bror :)

här kanske ni får ert sista inlägg från mig om ni har tur ;O

har lite tråkigt å vill inte sova de e drf hehe



Hur mycket pengar har du på din mobil?
0,54

Vem tillbringade du två timmar med idag?
pojkvän, och luna

Vilken var den senaste filmen du såg?
Berts piniga pubertet :D

Hur löd ditt senaste mottagna och skickade sms?
Mottagna:  haha ska kolla snart
Skickade: har du inte sett :p

Föredrar du att ringa eller skicka sms? 
hmm,ja vet inte riktigt ibland tycker ja de är jobbigt att smsa, de går ju så mkt snabbare att få fram det man vill genom att säga det.

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inget utav de

När såg du senast din mamma?
ser henne   nu :p

När vaknade du idag?
typ 8

Vilken är din favoritplats hemma? 
soffan

Vilken plats föredrar du minst hemma?
vet inte:S

Vem får dig att må bra?
oftast min pojkvän

Var har du bott/bor?
suck....sätra, örnsberg,midsommarkransen,bagarmossen,alby,herrängen,fruängen,sätra igen, bredäng

Tycker du om kinamat?
aa

Tycker du om kaffe?
a de är gott om man har mjölk i :)

Vad dricker du helst till frukost?
Te eller juice

Kan du spela poker?
Ja

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Nej,men en som fyller år samma år men dagen efter

Vill du ha barn?

Såklart!

Kan du några andra språk än svenska?
Engelska typ

Har du någonsin åkt ambulans? 
Nej

Föredrar du havet eller bassäng?
båda e underbart

Vad spenderar du helst pengar på?
"I like my money hanging in the closet where I can see them"

Äger du dyrbara smycken?
Maybe

Kan du rulla med tungan?
Vet inte?

Vem är den roligaste människan du känner?
svår den

Vad har du för ringsignal?
haha ingen aning inte ja som valt den

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
jaråå massvis :D

Vad har du närmast dig just nu som är rött?
en lysande knapp på datamusen

Kan du byta olja på bilen?
Antagligen inte

Vilken var den senaste boken du läste?
hahaha ojooj aaaduu när fan höll jag i en bok senast :O

Dansar du i bilen?
yeeeah

När var du i kyrkan senast
ingen aning

Hur många hål har du i öronen?
3 om inte mitt tredje växt igen..

Har du någon piercing?
no

Har du någon tatuering?
nepp

Röka eller snusa?
Båda är äckligt, men  röka isåfall

Har du en bästa vän?
Ja, mig själv

Vad ska du göra ikväll?
Sova..

Har du några syskon?
har tre




tack o hej o godnatt från söta lilla janina

RSS 2.0