gissa vem ;)

hon börjar på j och slutar på anina :) haha jag tror jag börjar dela denna söta blogg med claire lite sådär i smyg haha :P just nu sitter jag bara här och lodar så vad passar inte bättre då än att skriva av sig lite? aa jag vet sådär low-life på hög nivå :) bor ju fotrfarande hos hubbe :) funkar bra till och från men en del tjaffs har förekommit hehe det är jag som flippar ut lite eller ja ska va ärlig mycket :P med tro mig inte fel de funkar bra mellan oss ändå å vi har det bra och mysigt här och vi tar vårat ansvar , städar handlar mat , tvättar å grejjar sådär som man måste då man har en egen lägenhet ni vet ,. Igår hade vi jätte mys satt på ballkongen hela kvällen , jag , hubbe, hans två kusiner och per vi drack lite eller jag drack å dom smakade och så rökte vi vattenpipa och snackade lite och sådär mys :) när dom drog käkade jag å hubbe chokladpudding å myste lite tillsammans innan vi deckade båda två framför tvn å de blev dags att släcka ner och sova :)



idag har vi vart på en restaurang/ pizzeria å käkat god plankstek muums :) jag , min bror timmy , och hubbe käkade där tillsammans å timmy bjöd mig ! snällt va!? aja nu ska ja se på livvakterna :) hoppas min bejbi som e å tränar kommer snart för vi skulle se den tillsammans ! å ja vill inte va själv i de här spökhuset höhö

byye!

eftersom..

jag vet att ni gillar mina listor såååå mycket (hahha!) så kommer en till (jaaa bara för jag har tråkigt :P)

Favorit

Solo artist - John Mayer

Band - Mcfly

Sångerska - Jag kan faktiskt inte komma på några jag tycker är sådär extremt underbart bra, haha, kanske om jag tänker lite till, men jag orkar inte det :P

Sångare - Utländsk - John Mayer, Svensk - Måns Zelmerlöw

Låt - Det varierar ju hela tiden!

Album - Radio:ACTIVE

 

Live

Bästa konsert - Andra Mcfly-konserten jag var på.. den först var ju helt underbar för att ja, det var liksom FÖRSTA gången jag såg McFly live men mina förväntingar var för höga, plus att det var deras "Greatest hits tour" men jag tycker inte att det var de bästa liksom:P...den andra dock var helt BÄST!!! det var sånt drag, jag hittade några från sverige jag kunde umgås med under konserten, förbanden var sjuuukt bra (jag hade bara två veckor tidigare börjat lyssna på ett band och så var det förbandet, hur tur har man inte liksom?!), den konserten var bäst helt enkelt! :D den tredje var bättre än den första..:P nu tänker jag inte snacka mer om mcfly-konserterna jag varit på, haha :P

Bästa festival - Har bara varit på en, Frizon 08 :)

bästa minne från konsert - Den första Mcfly-konserten, det var ju den fööörsta som sagt, och jag kom riktigt nära och kunde ta bra närbilder :) fast Simple Plan konserten var också speciell för jag stod typ 2 meter från scenen hela konserten :D

bästa minne från festival - Te-tältet! hahah

Dyraste konsert - det vet jag inte.. nån av mcfly-konserterna, då det också kostar att åka till england :P

Sämsta konsert - Elton John, kanske för jag inte uppskattade det för jag var 5 :P

Sämsta festival - Eftersom frizon 08 är den enda kan jag inte säga nåt :P

Sämsta med Festivaler - Vet inte, att folk kan tappa kontroll och dricka fööör mycket?

Bästa med Festivlaler - Musiken!

Sämsta med Konserter - Om man hamnar för långt bak? ;)

Bästa  med Konserter - Att man får se bandet man älskar såklart :D

 

Första

Favortband/artist - Tina turner, haha

Konsert - Elton John

Skiva - nån absolute music antar jag :P

Festival - Frizon 08

 

Senaste

Spelade låt - Lies - McFly

Konsert - Riktigt pinsamt att jag inte kommer ihåg om det är McFly eller Simple Plan :P

Festival - Frizon

 

Antal och vilka

Skivor jag äger - Många

Konserter jag varit på - 6 kanske, antagligen mer.. beror också vad man menar med konsert, räkas typ massa artister på kungsan?

Festivaler jag varit på - 1

 

 

såååå jätteintressant va? :D


men janina då!

hahahah, såg precis att janina skrivit ytterligare två inlägg som inte jag visste om, buuusigt! ;) men det gööör inget,för jag har ju iggat bloggen ett tag! men nu fick jag lust att skriva lite igen :)

oooj, senast jag skrev var ju innan jag åkte till england, haha vad dåålig jag är! :P men jaja, har haft en uuuunderbar sommar än så länge! inget speciellt har hänt liksom men den har ändå varit bra :) det är ju så sjuuukt varmt asså! har badat EN gång bara, haha illa, men det var så skööönt! :D.. har varit på grönan 3 gånger denhär sommaren, blir nog en fjärde, gaalet ;D..

har ju också börjat flytta till nya lägenheten, vi kör fram och tillbaka, fram och tillbaka med bilen fylld med kartonger, lite svårt att välja var man ska sova varje natt, nu i veckan har jag sovit i huset för jag har jobbat ganska mycket :)... men ikväll blir det lägenheten :)..längtar tills jag kan börja inreda och så :D..

som sagt, har jobbat gaanska mycket i sommar så det blir niice cashflow, haha :D

vad ska man skriva mer? det kommer jag inte på just nu såå, säger hejdå nu dååå! pusshej!

en lista ;)

snodde den från Mikaela :)


Har du på dig just nu? Gråsilvriga tyyyp leggins, haha, randigt linne :P
Har du pallat äpplen?
Ja, när jag var liten, och jag var asrädd, haha!

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? Ja... de flesta kyssar har jag nog ångrat faktiskt

Har du ätit senast? Godis :)

 

När vaknade du i morse? typ 11

När skrattade du senast? Nyss, när jag kollade en rolig grej på youtube och puckade amerikaner :D

När är du född? 25e April, 1990

När tog du studenten? 2009! :D

Vem kramade du senast? shit, jag kommer inte ihåg, haha :P...JOOOO det var Dannyyy, konditor på konsum :)

Vem pratade du med i telefon senast? det var nog janina eller hubbe hah :)

Vem gjorde dig arg senast? Nån kund :P

Vem sjunger det du lyssnar på nu? John Mayer - Why Georgia <3

Vem vill du kyssa nu? Det finns väll några alternativ ;) haha nemen jag vet inte

Kan du laga mat? Jarå! :D

Kan du göra volter? NEJ! :D

Kan du köra bil? Yes! snart har jag faktiskt haft körkort i 8 månader, vad tiden går fort :)

Kan du ditt eget mobilnummer? Såklart, jag har liksom haft samma nummer alltid :P


:)

hejsaan alla :) sitter här i vbg hemma hos min pojkvän och han är och hyr film till oss som vi ska se ikväll efter han gymmat, blir have you heard about the morgans elr va den hette :P jag bor ju hos han nu har gjort de i typ en vecka nu elr va det är å ska bo här en hel månad till :) jätte mysigt har vi det faktiskt. hans föräldrar är i irak o hälsar på släkten nu så de är därför vi får ha hela lägenheten för oss själva . underbart ! ajaa idag va vi iaf och badade i gömmaren med jossi, claire och sandra :) de va jätte varmt i vattnet faktiskt ! och igår var vi i blå lagunen helt tungt badställe :) har ju btw flyttat nu till bredäng haha .. men orkar verkligen inte va i lägenheten kaos just nu med alla saker !! jaja har inge bättre för mig just nu så de e drf ja skriver , fotbollen e på tvn just nu men är inte så extremt intresserad hehe, ska nog kolla lite priser å så på hotell å sådant jag och hubbe ska ju förhoppningsvis till göteborg nu på torsdag och liseberg myyyyyyys :)
PUSSSEN / Janina ! :)

RSS 2.0