Första dagen på jobbet!

Vaknade runt 8 idag och låg kvar lite innan jag nervöst gick upp för att träffa barnen för första gången. Caroline skulle precis upp och väcka Ciara så första gången jag träffade pojkarna var utan nån förälder där :P Dom såg minst sagt förvånade ut XD bara stirrade på mig, när Caroline kom tillbaka började dom peka på mig och undra vem jag är haha :P inte så konstigt, med nån främling i huset helt plötsligt :P Ciara var inte så blyg iaf och hälsade direkt ^^ Morgonen var lugn, vi kolla bara på tv (barnprogram :P).. sen skulle vi hämta Ciara från förskolan så medans Caroline hämtade henne stanna jag kvar i bilden med pojkarna :)..när vi kom hem ville Ciara leka med dockor och te-party haha :)..så det gjorde vi ett tag och sen var det lunch, sen fick jag ta en paus innan jag gick ut med Ciara och Kevin och lekte (harry sov eftersom han är yngst) dom ville gunga mycket och så :) sen hämtade deras mormor Ciara och jag läste massa massa böcker för Kevin, har blir aldrig trött på dom :)..vid 5 slutade jag och gick upp till datorn, vid 6 gick jag ner igen och lekte lite mer fast jag slutat, och sen kom IZZA! :D:D:D jag visade henne runt, sen drog vi på en promenad så att jag ska hitta till bussen och sånt.-ganska långt, och SJUKT läskigt på kvällen för jag måste gå igenom en skog och det är inga lysen..alla har reflexer här och Caroline och Eugene gav mig en såndär reflexgrej man har runt armen och en ficklampa, det må se töntigt ut men jag är glad att jag hade dom! bilarna gör som galningar och det finns ingen trottoar på vägen till huset..

vi handlade iaf i macken som ligger påväg till busshållsplatsen, jobbar en sööt kille där :D..och vi kunde ju prata om det hur högt som helst på svenska och ingen fattar ;).. sen fortsatte vi gå, såg att det fanns en fotbollsklubb där och kollade på några killar som hade träning :D.. sen gick vi till puben och tog en öl innan vi gick hem igen :)..käkade middag seent..

nu har jag duschat och ska väll slappa här inne på rummet resten av kvällen.. :)

Bilder.

En del av mitt rum :)

Den sjukt fina sängen! :O

En hörna av rummet

Garderob

TV-hörna och sånt

Toalett

Handfat

Dusch

Och hallen till mitt rum :)

 

Där har vi hela min övervåning då :) har inte kollat vad det är i resten av rummen men aa.. bilderna gör inte rummet rättvisa ;)

 


I Irland!

Nu är jag äntligen framme! Tog bussen från centralen till Västerås flygplats, flyg till London, Stanstead, och sen fick jag käka där och sen ta planet till Cork :) allt gick bättre än väntat, trodde jag skulle ha totalpanik och inte hitta men det gick braa! :) Sen kom Eugene och hämtade mig på flygplatsen och nu sitter jag här..så SJUKT fint och stort hus! :O..barnen sover så dom får jag träffa först imorrn...

snart kommer bilder!

Snart...

Idag har jag mest slappat hemma, sen kom Janni :) vi bara chillade här och vid 7 stack hon iväg.. jag käkade middag och sen gick jag över till jossi och jenny och hanna, sista gången vi träffas på kanske 8 månader!:(..kollade på idol, spelade tvspel och lite sånt, tills jag var tvungen att dra och det var sjukt jobbigt att säga hejdå:( började gråta nyss också, usch..

nästa gång jag skriver är jag i Irland!

Stort hus.

Idag fick jag vakna tidigt för att dra till kyrkan och sjunga på Gudstjänsten där, det gick bra :) Kunde ju iallafall vara med på en uppsjunging innan jag åker.. drack lite kaffe efteråt på mingelfikat och pratade lite med några, sen åkte vi hem :) skulle egentligen träffa Janni idag men hon hann inte så det blir imorrn :)..har börjat packa idag och det kändes jobbigt, fick sån ångest.. kommer kännas skitjobbigt att lämna alla :(

Men nyss sa Izza en sak på msn som fick mig att bli lite gladare ;)..tydligen åkte hon förbi "mitt" hus idag, och hon skrev på msn
"och de jag sa när jag såg de var :
HOLY CRAP, HOLY SHIT, ITS A FUCKING CASTLE !!!"
" du kommer säga wow minst när du ser de
sjukt snyggt och typ dyra möbler och stort som fan
jag är avis på dig kan jag säga"
"†Izza† cork säger:
du komemr gapa
ser ut som du bor i LA sommar villa"
"asså du kan inte fatta vilket hus du kommer bo i elelr om jag får bestämma slott"

låter ju nice va? ;)..hehe..

imorrn blir det resten av packningen och sen träffa tjejerna en sista gång innan jag åker<333...

Besöksrekord!

Mitt förra "rekord" var 27, DET tyckte jag var mycket för att vara så liten blogg som det faktiskt är, kollade nyss, 43 besökare! och klockan är bara 15.40!.. Det är absolut inte lika många som Kissies, Blondinbella och dem, men ändå ;)



var kommer ni ifrån? skriv och visa er själva ;)

Ny header.

Vad tycker ni? :) Uppdatera (f5) om den inte syns ^^

How do we sleep while our beds are burning.

How can we dance when our earth is turning, How do we sleep while our beds are burning

Måste vara den bästa låten just nu! <3

 

Igår var en så sjukt jobbig dag :( mycket gråt, jag och pappa bråkade mycket, när jag lugnat ner mig och höll på att städa badrummet började jag tänka på hur mycket jag kommer sakna mina vänner när jag är i Irland och bara brast i gråt.. sen på kvällen följde jag med i bilen upp till Dalarna där hubbe skulle in.. som stöd för Janina och allt var så sorgligt och jag grät ännu en gång :(..var stark gumman! <3

 

idag har jag bara chillat hemma och inte gjort nåt vettigt.. jag skulle börja packa men det har jag  inte gjort..ajdå..ajaa.. får väll börja imorrn eller  nåt..


Nervositet.

Idag ringde Jossi mig vid 10 och väckte mig ;) men tur det, annars hade jag väll sovit hela dagen :P hon undrade iallafall om jag ville åka in till stan och käka lunch med henne och det ville jag :)..så jag åkte in och medans jag väntade på henne i Gamla stan hände dethär:

en tant fram till mig (eller typ 60 år).. "hello..do you know how to get to Gullmarsplan?" jag pekar på skarpnäck-tunnelbanan och tror att hon fått tillräckligt med hjälp..inget mer med det liksom

då jag ser att hon försöker komma igenom spärren genom att bara gå..det är klart spärren inte snurrar liksom för hon inte dragit ett kort..så jag bestämmer mig för att hjälpa ännu mer

Jag: hm, excuse me, you have to have a card *pekar på där man drar kortet*
Hon: But I don't have one..
Jag: OK, then you can go and pay there...
Hon: Maybe you can help me?! *pekar mot mitt kort som att jag ska dra det så hon kan planka?*
Jag: No, you have to go and pay there..
Hon: But I don't have much...

jag ska precis säga att det kommer kosta sjukt mycket mer om en vakt kommer och vill se hennes kort/remsa och hon inte har nån än om hon bara betalar vid spärren liksom, då hon KRYPER under spärren och springer iväg X''D hahah rolig tant!

sen kom iaf jossi och vi drog till Tacobar och käka :) sen till Espressohouse för att ta en latte innan hon skulle iväg igen och jag skulle hem :)..gick in och frågade frisören om dom hade typ att klippa utan bokning och det gick så nu är jag nyklippt :D..mitt trassel som jag hade tog längre tid att reda ut än själva klippningen :P

sen kom Jenny förbi och vi drog till henne :)..har bara slappat, lagat mat som blev gott, kollat på idol och lyxfällan och nåt komediprogram :) och spelat tv-spel ;)..

idag blev jag så sjukt nervös inför flytten till Irland! jag som inte varit så nervös innan, men nu är det ju bara några få dagar kvar!..så blev så nervös och deppig så det var  jobbigt..måste ju hinna träffa alla, Janni, som jag träffade senast i förrgår men det känns som så längesen ändå för vi träffas typ alltid såå..och imorrn kan hon typ inte och inte på lördag så Janni..SÖNDAG!! vi måste :(

Social dag!

Idag har jag träffat så många känns det som! kl 13.00 träffade jag Sandra och  vi gick och käka på thai-buffé <3..och så drog jag till Akademibokhandeln för jag hade presentkort där så jag köpte en bok till barnen som jag ska vara Au pair till, Petsson och Findus fast på engelska ^^ och även en bok till mig :) sen drog vi till HM och jag köpte lite underkläder, ett grått baslinne och en vit snygg tshirt! :).. sen tog vi en promenad till odenplan där jag skulle träffa Mikaela :)..så hon kom dit dåra och vi bara gick omkring i stan lite, mötte upp en arbetskompis till henne och satte oss på donken :).. sen skulle dom åka iväg och jobba och jag fick reda på att Jenny var på Waynes i t-centralen så jag drog dit och satte mig ett tag :)..sen skulle hon träffa jocke så jag tog tunnelbanan och det visade sig att Jossi var på samma så jag hittade henne och vi fick skyyynda jättemycket hem för hon skulle hämta bilen, hämta upp hanna som skulle köpa glasögon och affären stängde typ om 25 minuter så vi var asstressade.. men vi han med nöd och näppe ;).. sen gick vi omkring i affärer och Hanna köpte en jättefin cardigan på Gina Tricot till mig som avskedspresent, sötnos!..<3 taaack!.. sen satte vi oss på donken igen haha.. sen åkte vi hem och kolla på idol och ett ståupp-program, sen var jossi och jenny tvugna att lägga sig men jag och hanna stanna uppe ett tag och kolla på Ghost hunters och sen var det asläskigt att gå hem haha..

nu ska jag nog snart sova! :)


Dagarna som gått.

har inte orkat skriva, och kommer nog inte orka skriva mycket nu heller

I lördags hade vi avskedsmiddag för mig på tre vänner, asgod mat! <3 det var jag, janni, jossi, jenny, hanna, ullis, sandra, daniella och simon :).. dom har så SJUKT goda drinkar där! Efteråt så drog vi ut till nån krog i medborgarplatsen och det började bra men spårade ut totalt, jag drack waaay to much och fick ligga ner på tunnelbanan hela vägen hem, spyandes...fancy!.. inte >_< aja jag kom ju hem iaf tack vare mina underbara vänner <3 söndagen spenderades hemma, bakis.. det förtjänade jag!

Igår var jag hemma till typ 3 då jag åkte och mötte Jenny och Janni och så åkte vi till Skärholmen och gick runt där i flera timmar :)

idag har jag suttit hemma också och sen gick jag på promenad och mötte janni :) vi handlade lite mat, käka mackor med kyckling och aioli, sjukt gott :D...sen har vi bara slappat..

nu är det inte långt kvar tills jag åker!

imorrn ska jag först träffa Sandra, sen Mikaela och Miran :)..på kvällen  ska jag över till Jossi :)

Maybe I need to see the daylight, leave behind the half-life.



Half-life - Duncan Sheik

Jag älskar denhär låten!

Idag har jag mest tagit det lugnt, kollat på tv hela dagen, handlat och lagat mat nu på kvällen så åkte jag och Ullis och mötte upp Sandra och vi drog till resturangen tre vänner för att dricka vääärldens godaste drink!..mmmh <3 och åt lite vitlöksbröd :) jag är proppmätt (fast det var nog mest efter middagen)..

Jag har väärldens mensvärk och känner mig asdeppig :(

Jag är så trött!

Idag har jag flängt hit och dit som en vante, känns det som iallafall :P runt 11 åkte jag till Janina för att lämna hennes mobilladdare som hon glömt här, och även för att följa med till apoteket för att hämta ut tabletter för hon hade sån sjuk mensvärk stackarn :( Hubbe kom och hämtade oss med bilen och när vi kom fram till apoteket var jag tvungen att dra direkt för jag var nåågot stressad! Egentligen behövde jag inte vara det men tidspessimist som jag är så är jag alltid stressad.. jag borde ju ha magsår? haha.. iaf skulle till banken för att byta mitt Maestro till Visa + fixa en dosa att logga in med istället för ett lösenord på datorn liksom.. det första hon säger är "var är du kund?"..jag: eh...Handelsbanken? :S:.som att jag skulle fatta vad hon mena liksom? XD..sen "vad är ditt kontonummer?"...ska jag veta kontonumret utantill?! det behövdes dock tydligen inte, bara att visa leget, men det är väll inte så lätt för mig att veta när jag aldrig gjort nåt sånt förut? :P

sen mötte jag upp Jenny och vi gick och lukta på massa parfymer :D..Jenny spruta nån på mig som lukta tant haha euw.. sen drog vi till waynes (nya stammis-stället?) och jag tog en chai latte <3..så gott!...sen åkte jag till fruängen och hämtade upp Joline från fritids för jag skulle vara barnvakt, gick förbi dagis också och hämta Nicoline :)..vi kolla bara på TV och så så det gick bra ;)

dock var jag utmattad när jag kom hem! Hade ändå åkt fram och tillbaka och det enda jag ätit på hela dagen var en risifrutti och det var liksom klockan 5!.. och brorsan har "ont i halsen" så han pallade inte dra till affären..så jag fick dra och köpa en wok fast jag var astrött och hungrig..ajaa.. har bara suttit här vid datorn hela kvällen och börjar bli riktigt trött fast jag vill ändå inte sova :P.. funderar på att ta ett bad :)

Juste.

Kom på att jag inte ätit middag, så det enda jag ätit idag är en wrap! Inte så braaa, men det är ju inte bra att äta sent heller..men det skiter jag i för jag är hungrig!

Dagen.

Idag har jag följt med Janina till UM, där jag skämde ut mig lite haha

en som jobbar på konsum kom in (jag har praktiserat där men kände inte igen henne utan jobbkläderna, MEN, hon liknade en TASKIG bitch i min kompis skola)

Hon: HEJ! :D
Vi: *tysta* jag tänker "varför säger hon hej? hon hatar ju typ Janina?"
*märker att hon kollar på MIG :O
Jag.....eh...hej *jättetyst*
Hon: känner du inte igen mig..?
Jag: ....eh..he..
Hon: Från konsum?
Jag: oj gud förlåt! haha hej!

så det var lite pinsamt haha hon måste tro att jag är största retarden :P.. sen åkte vi iaf in till stan och fikade lite :)..sen hem och fotade massa bilder och det blev ett par fina iallafall :).


Vinn presentkort på Nelly från Gratis bio!

Jag har blivit medlem på en sida som heter Gratisbio.se och där kan man samla ihop poäng för att få presentkort! Just nu kan man tävla om ett presentkort på Nelly så nu tycker jag att alla ni ska bli medlemmar! ;) *reklam*

Ni kan bli medlem genom min egna länk: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=204753 :)

Gratis makeup.

Alla är säkert redan medlemmar haha, men om inte, kan ni ju hjälpa mig genom att bli medlemmar genom min länk. Samla ihop poäng och få presentkort på Kicks :)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=53996

Ansiktsmask.

Idag har jag strukit lite kläder, haha, har ni nån aning om hur lång tid det tar att stryka en skjorta?! Janina kom till mig iaf och vi var ett tag hos mig och sen kom Jossi och hämtade upp oss och vi åkte till henne och gjorde lite äggröra och sen kollade vi på film, 17 Again :)... nu sitter jag här hemma med en ansiktsmask och ser såå vacker ut ;) kl 3 inatt är det MTVs Video Music Awards som jag ska se, men vad ska man göra i 2½ timme? ta ett bad kanske? aja får se :)


hahaha den bjuder jag på ;)

Nedräkning.


Mysig lördag.

Fast jag inte gjort nåt speciellt idag så har lördagen än så länge ändå varit väldigt mysig! :) Det känns som på den gamla goda tiden (haha, vad gammal man känner sig när man säger så) när allt bara var frid och fröjd, man gick i skolan och sen på helgen bara slappade man. Och fast jag inte gör något om dagarna, arbetslös som jag är så KÄNNS det ändå att det är Lördag liksom..

sen har jag kännt  mig liite vuxen idag iaf.. har kört bil, (fast än så länge så övningskör jag ju bara, men ändå), till Coop Forum i västberga... där känns det ännu mera vuxet att  gå och hadla med en stoor kundvagn, med en såndär rolig sak som man scannar in varorna själv med (dubbelmoral? DET lät inte vuxet haha ;)).. sen har jag även strukit en skjorta, och tro det eller ej så är det riktigt rogivande!.. En av brorsans skjortor var skrynklig och jag måste ju ändå bli bra på att stryka iom att jag ska vara Au Pair så det var ju bara bra att jag gjorde det. Och jaa, rogivande faktiskt! haha

ikväll ska vi ha gäster :) nu ska jag bara ta det riktigt lugnt med te och fika :)

Börjar bli bättre.

Idag har jag mått ganska mycket bättre :) sjukdomen är nog snart över :) Iaf efter Janina hade slutat så kom hon till mig, och vi började städa direkt för pappa ville det :P..kändes jobbigt först men lätt värt det haha, Janina hjälpte mig ju att städa mitt rum som varit så stökigt så länge, tack gumman! <3 sen bara slappade vi framför datorn, sen gick vi och köpte mat och sen kom Jenny och vi bara flummade och tog massa roliga kort haha :D..sen såg vi idol och sen kom hubbe och hämtade janni..sen satt jag och jenny kvar och kollade på kändisdjungel hahah vadå KÄNDISAR?! typ C-kändisar om det ens finns haha man hade ju typ inte ens hört talas om nån av dom:P nu stack precis jenny och jag ska väll sitta och mysa nu med chips, vitamin well och film..vet bara inte vilken jag ska se.. aja hejdååå! :)

Sjuk.

Dagen började med att jag skämde ut mig :P hade min otroooligt snygga röda sidenpyjamas på mig, en SNYGG kille ringer på dörren för att leverera ett paket.. jag hann ju inte klä på mig så det var bara att stå där och skämmas :P haha

sen slappade jag ett tag, sen kom Janina :).. vi har bara kollat på tv haha seeegt..

jag är sjuk :(..känns som samma sjukdom jag hade i början av sommaren och det suuuger för jag mår så sjukt dåligt! Min hals dödar mig verkligen, jag bara hostar och snörvlar och typ mår illa..gräslig huvudvärk också :/ dessutom funkar inte min dator, måste skickas in på lagning, och det kommer ju ta längre än tre veckor så då kan jag inte ta med den till irland vilket betyder att allt blir krångligare, får ta med brorsans och sen när min är lagad får mamma och pappa skicka den till Irland och jag får skickat tillbaka brorsans (använder den nu för han har en annan och använder aldrig denhär)

jajaa, hoppas ni mår bra!

Blåsning!

För ett tag sen fick jag och en random msn kontakt reda på att vi känner samma person..de gick i samma klass i gymnasiet och vi är barndomskompisar för att våra pappor arbetade tillsammans..

Fredrik har ingen aning om att jag och Patrik känner varandra så vi skulle driva lite med honom


Patrick säger:
tjo
Fredrik säger:
tja man!
Patrick säger:
görs?
Fredrik säger:
spelar lite wow o chillar med polare
Fredrik säger:
du då?
Patrick säger:
Jag ska iväg snart
Fredrik säger:
aha till?
Patrick säger:
hamna i bråk i helgen, ska dra me nåra polare o däcka en kaxig jävel
Fredrik säger:
aj som fan
Patrick säger:
mm, fick reda på vart hon heter o vart hon bor
Fredrik säger:
En tjej?!
Patrick säger:
ta emo
Patrick säger:
t*
Patrick säger:
Claire heter hon, hon ska dö!

Överföringen av PIC5B9F.tmp.jpg är färdig.
(skickar bild på mig)
Fredrik säger:
Uhm...vet du vem de är?=
Fredrik säger:
i happen to know who that is
Patrick säger:
Not for long
Fredrik säger:
hon e min farsas arbetskamrats dotter
Fredrik säger:
familjevän sen många år tillbaka
Patrick säger:
aa, men bilen väntar ute.. vi ska sticka o slå skiten ur cp barnet nu
Fredrik säger:
vad fan har hon gjort?


sen avslöjade vi oss X)

Länge sen jag bloggade.

Shit, känns som att det var SJUUUKT lång tid sen jag skrev sist men egentligen var det bara förra söndagen haha.. fattar inte hur jag kunde ha hela 13 besökare i förrgår? (nej, det är fortfarande absolut inte lika mycket som storbloggarna men hallå..inte skrivit på en vecka och 13 besökare?)..ajaa.. jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjort..typ fikat med jenny och janni, gått på bio med Sandra och kollade på Inglorious basterds, asbra! :D.. i fredags var jag på ungdomskväll, det var trevligt :)..i lördags var jag ute på huset med sandra, daniella och simon :)..fast daniella och simon stannade inte så länge.. aja blev en rätt lugn kväll, jag hade så ont i magen så jag drack inte mycket..

sen sov jag hos sandra och på söndagen åkte jag till jenny och jossi och spelade lite tv-spel, sen skulle dom och kolla på tv-inspelningen av så ska det låta, så jag gick hem..på kvällen när dom kom hem drog jag dit igen och vi bakade för det var vi som skulle ansvara för fikat till kören..igår, måndag, putsade jag alla fönster, för måste ju få lite pengar ;P.. sen kom janni och på kvällen kör..

idag har jag bara varit med janni, och ikväll börjar Idol! :D:D

förresten, nu är det helt bestämt, jag åker till Irland 29:e September :)

RSS 2.0