en bra dag :D

Jag har varit asglad typ hela dagen idag :D..lektionerna var väll inte så kul men liksom..det var SOL! :D..sol gör en verkligen glad.. Sandra sa "tänk om man skulle kunna bli hög på sol"..det jag nästan jag blivit det haha...jag var helt hyper och hoppade omkring överallt haha

så först var det mediaproduktion, har kommit igång med examensarbetet men känner mig ändå stressad
mediakommunikation fortsatte vi med "popaganda"..det om låten..jag gjorde inte så mycket :P.. på filmkunskapen orka jag inte ens lyssna.. duktigt! :)

på lunchen retade typ alla mig..:P först retar daniella och simon mig och säger att jag skuttar konstigt XD..sen säger Max "vet du vad CC betyder? CP-Claire!" haha kuuul..sen fäller sofie mig så jag ramlar, tappar mobilen och alla ASGARVAR!..haha men det måste ha sett kul ut

efter skolan drog jag till Janina, hon barnvakta ted :)..sen stack vi till skäris och handlade lite :)..kom tillbaka till janina och chillade ett tag, pluggade lite, sen åkte jag hem och har precis lagat världens godaste mat!..korv stroganoff haha låter inte SÅ gott men seriöst, jag är STOLT över mig själv XD..så SJUKT gott är det!

kryssning! :D

Idag har jag seriöst inte gjort ett skit..bara suttit i fåtöljen med datorn och kollat på tv, vilket liv va? hahah

är inte alls sugen på att dra till skolan imorrn, mest för att det är filmkunskap och det känns inte lockade alls! men jag har redan missat så mycket så jag måste gå.. sen är jag ännu mindre taggad på att gå för jag vet att det är ännu en skolvecka med plugg och jag har 2 stora religionsuppsatser :/..

men på lovet blir det roligare! :D måndag-tisdag ska jag på kryssning med janina, susanna, hubbe och några :D..ska bli så kul!

högskoleprovet

så nu kommer ännu en sammanfattning ;) jag borde verkligen bli bättre på att skriva varje dag..

i torsdag var det mediakommunikation men jag jobbade inte så mycket, läste typ igenom lite låttexter haha.. sen på religionen gjorde vi inte mycket heller..pratade om buddismen och "de fyra sanningarna"?..typ..efter skolan åkte jag hem och sen kom janni och jossi :)..vi kolla på tv här hemma hos mig och sen pluggade jag och jossi lite till högskoleprovet..sen stack vi och handlade mat och drog hem till jossi och åt :)..kolla på massa avsnitt av sex and the city och sen åkte janni hem och jag sov hos jossi :)..orkade verkligen inte gå till skolan på fredagen..hade bara filmkunskap och ibland kan man faktiskt ta lite ledigt ;) men jenny åkte till skolan och jossi var tvungen att åka och göra ett prov så jag satt själv hos dom och kolla på film hahah..eller hanna var också där :) kollade på mer sex and the city och sen behövde vi plugga till högskoleprovet.. sen kom även janni :)..och sen åkte vi och handla och fick skjuts hem till mig av jossi :D..var hos mig ett tag innan janni åkte hem och sen var jag uppe ett tag innan jag skulle sova..


idag var det högskoleprovet!..upp 6 på morgonen, provet började 8.20 med NOG-delen (logiskt tänkande) som gick helt okej.. sen var det ELF (engelsk läsförståele) och ORD som gick SKIT!..usch..sen vi fick göra dom delarna IGEN fast med olika frågor och texter.., för dom har nåt konstigt system så de betygsätter bara en av dom typ :P... sen var det LÄS-delen. tyckte det gick rätt bra och fick 13/20 rätt :) helt okey!..sen DTK (avläsning av diagram, tabeller och kartor) och jag tyckte det gick skitbra men jag fick tydligen bara 9/20 :(.. så LÄS och DTK var de enda jag vet poängen på så vi får se hur det går.. men ELF och ORD kommer verkligen dra ner poängen :/ om jag inte har tur!

så jag är skitträtt, det tär verkligen på en att sitta 50minuter x 5 och göra svåra prov!.. har kollat på tv ikväll, robinson och jag vet vad du gjorde förra lördagen..nu är det nån film men jag kollar inte riktigt på den..ska nog duscha snart:)

Sjuk och plugg!

Som vanligt känner jag att jag bara MÅSTE skriva en sammanfattning av det som hänt dagarna jag inte skrivit :P

I måndags eh..gjorde jag knappt nåt i skolan..:P..höll på lite med examensarbetet på mediaproduktionen och på mediakommunikationen hade vi fått nån ny uppgift.. vi har fått en låt som man typ ska hitta det gömda budskapet i och typ göra en bild för att visualisera det :P..så dålig låt min grupp fick!..David Bowie - Sex and the church.. sen var det iaf filmkunskap och jag blev skiiittrött!.. vi kolla på en dokumentar om Bob Dylan, men vi hade börjat kolla på den i fredags då jag inte var där så jag såg typ de sista 10 minuterna bara.. och då somnade jag XD (jag sover väääldigt mycket på filmkunskapen).. sen fick vi kolla på nån konstig gammal film om stockholm och den typ började normalt men sen blev den bara sjukare och sjukare så tillslut satt hela klassen och asgarva :D.. väntade kvar i skolan ett tag när vi slutat för sandra skulle vara kvar i stan så hon ville fördriva tiden..sen stack vi och käka lite på donken, och sen åkte jag hem :)..på kvällen tog jag en promenad med Ullis :)


Igår var så onödig dag haha, var i skolan kl 9 men sen pallade jag inte jobba så jag bara hängde i skolan till 4 då det var engelska..på engelskan disskutera vi kärnkraft..:P..sen drog jag till en krog där jag mötte mamma pappa och brorsan och en kompis till oss, satt och drack öl och åt god mat :) sen åkte vi hem...:P

idag är jag hemma från skolan igen.. egentligen hade jag kunnat gå men jag har ont i halsen och hade tänkt plugga religion.. som ska vara inne IMORRN!..vi har haft två veckor på oss och jag har inte börjat än :/ duktigt! nu borde jag plugga..hej!

heeej

Vilka slappa dagar jag har haft!..I torsdags orkade jag inte göra nånting.. var helt matt i hela kroppen.. i fredags ville jag till skolan men jag var fortfarande jättesjuk så det blev inte av..hade planer för kvällen men det gick ju inte så jag bara stanna hemma framför tv:n...tråååk.. igår var jag med Ullis och båda var sjuka, haha, tog en promenad i det härliga vår-vädret och sen kolla vi på film :)..på kvällen kom brorsans kompisar hit, bjöd på lite vin :).. sen kom Ullis igen efter att hon käkat hemma och vi kolla på Robinson :)..sen "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" och Guuuud vad roligt det var! :D..shit asså det måste jag fortsätta kolla påå :)..sen kolla  vi på film, På smällen..den var ju jättebra tycker jag :D..

idag skulle jag sjunga i kyrkan, men på övningen kom jag på att jag fortfarande har för ont i halsen så det gick inte att sjunga så jag lyssna på alla andra istället :)..nu kollar jag på parlamentet (som slutar nu) och ska kolla på herre på täppan nu :D..imorrn måste jag till skolan fast jag är sjuk..

Tack mamma <3

och även fast mamma också är as-sjuk går hon upp och gör te till oss <3..båda är uppe tidigt och kan inte somna, och stackars mamma måste resa bort idag, på konferans eller nåt, hon fyller år imorrn, kommer alltså inte vara hemma då och så är hon sjuk :(

hm, brorsan sa igår, som många gånger innan, att killar får värre förkyldningar.. BULLSHIT säger jag.. killar är bara mesiga och klarar inte av lite snuva ;).. de vet inte hur det är att ha mens en gång i månaden, de behöver inte föda barn.. så deras "livshotande förkyldning" är som vardagsmat för oss enligt mig ;) nu bannemig är jag sjuk, och brorsan ska INTE säga "killar har det värre"

extremt tidigt!

usch, men jag är inte ens trött..så vet ni varför jag sitter här halv 6 på morgonen och skriver? Jag har blivit så STÖRT sjuk!.. igår var det "bara" ont i halsen men det klarar man ju av men nu vaknade jag klockan 5 av att jag knappt kunde andras..halsen har typ svullnat så det känns som jag andas genom ett sugrör.. kan inte andas genom näsan heller så det var no way att jag skulle kunna somna om!.. har extremt äcklig hosta också som inte vill ta slut..mamma är också stört förkyld..är väll hon som har smittat mig..och pappa som smittat henne ;) blir alltså ingen skola för mig idag

vad har annars hänt dom senaste dagarna då? ^^ senast jag skrev var ju i måndags så jag tar det från tisdagen ;)
jo jag vaknade, gick upp och drog till skolan..hade grafisk i tre timmar, sen håltimme i tre timmar då jag övade inför högskoleprovet..sen var det engelska och vi drog över tiden så jag slutade HALV SEX?!..så sjukt sent.. sen drog jag hem till Ullis, sen stack vi och tränade :)..

igår hade jag sovmorgon, kom till skolan och käka lunch och sen grafisk igen, men orkade inte jobba så mycket..sen var det religion som vi fick sluta lite tidigare från :).. jag och sandra tog en promenad till t-centralen (JAG ÄLSKAR ATT DET VAR VÅR!!! :D.. kunde ha min tunna jacka :)...fast iofs kanske därför jag är förkyld nu?)... där mötte jag janni och vi åkte hem till mig där jossi var :)..vi satt och snacka, kolla lite på tv, sen klippte jossi mitt hår :D sen var hon tvungen att dra hem och jag och janni käka och sen kom hennes älsk och hämta henne :)


åh, jag var ju faktiskt pepp på att dra till skolan idag, men så skiter det sig..


Idag :)

Kände mig faktiskt rätt pigg imorse, kändes liksom som jag sovit ut fast jag inte hade det, haha :).. åkte till skolan och jobbade lite med examensarbetet, sen var det redovisning på mediakommunikation, lunch, mentorstimme, trååååkig filmkunskap..fast vi fick iaf sluta tidigare :D..mötte Izza och hennes klasskompis Cornelia på coffehouse by george och satt där i typ 2 timmar och snacka :D..sen mötte vi Izzas syrra som köpt ut till henne :P..-sen åkte vi hem till mig för att plugga och jag är äääntligen klar med en engelskagrej som ska in imorrn :D..vi stack till Ullis ett tag och snacka och nu har izza åkt hem och jag sitter här och funderar på att sova :)

En ny kärlek..

till Ron Pope, herregud vad han sjunger underbart!



lyssna på honom på här!

Plugg :P

Inte skrivit på ett dag nu då :P.. i fredags var det bara filmkunskap, men knappt den var jag på..kolla lite på filmen, skrev, sen tyckte jag filmen var så tråkig så jag gick ut hahah.. engelskaläraren sa att jag inte behövde gå på engelskan för jag redan redovisat :D.. efter filmkunskapen gjorde jag klart mediakommunkationen.. och sen gick vi och käka lunch med simon och gänget :)..hade lite snöbollskrig haha.. efter lunchen mötte jag Janni :) vi stack hem till mig och kolla på tv och sen var hon tvungen att dra hem.. på kvällen bara slappa jag, kolla på Singing bee haha..satt även i Skype och snacka med Simon och Max och typ 2 andra i 2 timmar..dom spelade world of warcraft så det var rätt tråkigt att sitta och lyssna på XD

Igår var rätt så slapp dag, pluggade till högskoleprovet rätt mycket, och shiit vad dålig jag är på logiska delen och statistik!.. klockan 5 skulle jag vara barnvakt åt Jossis kusiner :)..så jag stack dit och det var chill, kolla på Hitta nemo och Bilar och spela memory haha :D..sen kom deras mamma hem och vi fick käk och kolla på medodifestivalen, sen stack jag hem :)

på kvällen körde jag spa-behandling typ, ansiktsmask och hade den på i typ en timme, den var skitstel och var assvår att tvätta av :P..gjorde även brun-utan-sol på benen hahahah imorse asså jag la ju mig precis efter så det är 3 stora ränder på ena benet nu..XD.. usch vad fult

nu pluggar jag, har skrivit inledningen på uppsatsen om engelskaboken, och ska fortsätta snart, och kollar på Sex and the City samtidigt :)

snart helg! :)

Idag var det typ ledigt, eller nej det var NTI-dagen då min skola samlar in pengar till ett barnhem i Riga.. jag typ tvättade lister runt dörrarna här hemma haha för att tjäna pengar :P..sen har jag kollat på tv och sen ringde Jossi och undra om jag ville ta en fika med henne och Janni :) så jossi hämta mig med bilen så åkte vi och hämta janni, åkte till skärholmen och satt i typ 2 timmar och snacka och fika :)..drack latte och åt en skitgod kladdkaka men gud vad mätt jag blev! sen sjutsade jossi hem janni och sen mig och så har jag kollat på tv och lagat god mat :)..sen har jag även pluggat lite till högskoleprovet som jag ska göra..gud vad vissa av delarna verkar jobbiga att göra..ord-delen är svår men har värsta boken som jag ska öva i ;)..

imorrn blir nog en slapp dag! :)..ska bara kolla på film på filmkunskapen och sen på min håltimme ska jag bli klar med uppgiften i mediakommunikation.. på engelskan ska jag bara lyssna på redovisningar för jag är ju klar med min :)..sen är det heeelg! :D.. måste dock plugga lite då men annars ska jag bara ha kul :D

nu ska jag sova puss puss! :)

Huvudvärk!:(

Idag har dagen varit mycket bättre än igår! :) hade sovmorgon, kom till skolan och åt GOD lunch..skulle sen egentligen jobba med examensarbetet men det palla jag inte så jag satt i en soffa i skolan och chilla.. sen var det religion.. och då fick jag sån extrem huvudvärk och har det FORTFARANDE!..shit asså.. det känns inte som normal huvudvärk heller det liksom trycker mot pannan och nära ögonen så jag har svårt att se eller nåt..:/

nu kollar jag på Förhäxad och det är fett läskigt...nån som dödar kvinnor i sina drömmar och jag blir värsta paranoid haha

Världens sämsta dag!

Seriöst, idag har bara varit SKIT..helt SKIT..ska jag punkta upp varför?

1. Inatt lossna en rotfyllning så jag måste borra och laga hålet IGEN
2. Jag somna inte förns efter 3..så sov typ 4 timmar
3. Vaknar av att det har snöat...IGEN..kan skiten försvinna?
4. Kutar till bussen som jag håller på att missa..men kommer på att jag glömt väskan precis innan jag ska på bussen.. får vända, bussen åker, jag får gå i slasket istället..
5. Kommer fram till skolan och får veta att lektionen är inställd..som är den enda lektionen förutom engelskan..som börjar FYRA...SJU timmars håltimme!
6. Det var fullt i resturangen vi skulle till så vi fick gå till ett annat ställe
7. På den resturangen var det äcklig mat så jag har knappt ätit
8. Suss i cafét var inte där så jag hade inte ens henne att snacka med på min EXTREMT långa håltimme som jag brukar..= tråkig håltimme
9. Sjukt nervös för redovisningen

sen var det bra för Jossi ringde och undra om jag ville ta en fika innan engelskan så det gjorde jag :)

10. Redovisningen gick SKIT enligt mig
11. Odenplan - T-centralen.. tunnelbanan stannade ca 10 minuter vid varje station däremellan, skittrångt, skitvarmt..
12. På tunnelbanan till fruängen var jag svimfärdig, illamående och asvarm
13. Bussen som jag tänkt ta åker precis när jag kommer fram så jag får gå istället
14. kommer till Ullis, tror inte dagen kan bli värre... så kommer hennes pappa och visar en STOR FET SPINDEL som han fångat..jag blev livrädd!


sen stack jag och Ullis på gympa/kondis-träning..sjukt jobbigt men nu känner man sig stolt iaf... ska duscha..kort sagt..VÄRLDENS SÄMSTA DAG!

ajaj

Janina kom till mig dåra, vi köpte lite godis i fruängen och stack hem till mig och kolla på TV :)..sen följde jag med henne till bussen och sen var det kör..:)..efter kören kom Jenny hem till mig, vi gjorde ansiktsmask och satt med den skitlänge så nu har jag babylen hud haha! ;).. vi spelade lite spel på datorn, glömde bort tiden och helt plötsligt var den 11 och jag har knappt pluggat alls :/..jenny stack iaf hem, jag duscha, åt seen middag, kände att jag bet i nåt hårt, och tror det är en rotfyllning som lossnat :/..så nu har jag inte bara ont i örat utan i tanden också..får väll boka tandläkartid snart.. nu ska jag snart sova..hej!

Aj mitt öra! :(

Idag är det studiedag så jag är hemma :) har precis käkat asgod kebabpizza ocb kollar på sex and the city :).. snart slutar Janina och då ska hon komma hit..men jag måste plugga..har redovisning imorrn och är skiiiitnervös!..så måste träna på den..

jag har verkligen skitont i örat! känns som typ öroninflammation fast inte resten av symtomen bara att ALL smärta har satt sig i ena örat shit asså :(

och en till ;)

Här kan ni vinna ett paket från bodyshop!



En till tävling :)

Härifrån kan ni även vinna ett halsband! :)


Vinn ett armband!

Vinn ett armband härifrån!


vaarmt!

Shit vad varm jag är, jag vet inte vad det är för fel..har jag feber eller? :O

Börjar känna mig rätt så klar med mitt engelskatal, har gjort en powerpoint och måste bara skriva till några fler punkter.. men jag är fortfarande SJUKT nervös..hur kan man vara så nervös för en redovisning?

Jag funderar på att lägga mig snart och läsa..jag är typ trött men ändå inte, på nåt konstigt sätt..

och vinnarna ääär...

Sarah Dawn Finer!..inte helt oväntat ;)
oooch
Caroline af Ugglas...vilket jag INTE trodde..usch..

och sen kom Sofia vidare utifrån den internationella juryns val :P


Ja då har vi resultatet, och nu slipper jag dethär haha :D

och sen kommer vi till finalen..

Caroline af Ugglas kom vidare, som jag trodde..:P

Nu vet ni ju redan vad jag tycker om alla låtar så det slipper jag skriva ;)

Lili & Susie VS Sarah Dawn Finer
Vidare till final: Sarah Dawn Finer, utan tvekan!

Star Pilots VS Caroline af Ugglas
Vidare till final: Blir nog Star Pilots..

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox VS Caroline af Ugglas

Star Pilots kom vidare! Inte Amy som jag trodde men det var ju bra :)

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I got U: Snälla, denhär måste vara världshistoriens sämsta låt! Den är DÅLIG, töntig och helt hemsk helt enkelt..snälla få det att sluta!

Caroline af Ugglas - Snälla snälla: Jag har aldrig gillat henne och kommer nog aldrig göra det..hon sjunger så SJUKT falskt!... det ser ut som hon har gummistövlar på sig..och en kort klänning..

Vidare till nästa omgång: Caroline, men bara för att låten vore rätt okej om det var en annan artist :P

Star Pilots VS Amy Diamond

Nej vad oväntat! :O Hur kunde Lili & Susie komma vidare? Där hade jag fel :P

Amy Diamond - It's my life: Åh herregud..den suger!..enligt mig iallafall..hennes glittriga tunika är sjukt ful och ja..hon sjunger falskt ofta, jag gillar INGET med dethär! :P

Star Pilots - Higher: Helt okej låt, men låter VÄLDIGT likt en annan låt.. sångaren låter väldigt ansträngd när han sjunger.. han ser rätt bra ut haha, men pilotbrillorna kan dom skippa..fast antar att det är en del av deras image iomed att dom faktiskt heter Star Pilots :P

Vidare till nästa omgång: Amy, TYVÄRR.. hon börjar bli "folkkär", iallafall bland de yngre..


Lili & Susie VS BWO

Som jag trodde så kom Sarah vidare! :)

Lili & Susie - Show me heaven: Typisk disco-dänga :P.. en av tjejernas engelska-uttal suger ;).. inte så bra låt enligt mig!

BWO - You're not alone: Rätt bra men känns ganska töntig faktiskt, men eftersom det är BWO så "måste" man ju bara gilla den ;) Martin har fina ögon! men..kläderna..vad är grejjen?!

Vidare till nästa omgång: BWO


(jag börjar förövrigt ångra att jag gör dethär nu för det var rätt jobbigt :P)

Melodifestivalen!

Idag har jag pluggat, hållt på med talet till engelskan, men får fortsätta med den imorrn för jag orkar inte mer nu!.. har även tagit en promenad med Ullis :)

Nu kollar jag på melodifestivalen: andra chansen och hade tänkt recensera lite bara för att jag har tråkigt ;)

Scotts - Jag tror på oss  VS  Sarah Dawn Finer - Moving on

Scotts: Hemskt dålig låt, låter väldigt gay, men å andra sidan är sångaren rätt söt ;)
Sarah: Hon sjunger extremt bra! Mäktig låt, men hemskt ful klänning

Vidare till nästa omgång: Sarah Dawn Finer

fyllebakis? :S

Jag typ slappa först nu på kvällen hade ju bara tänkt ta det chill och kolla på tv men sen ringde Izza och fråga om jag ville ta en öl eller nåt och det ville jag så jag käka och sånt och sen efter några timmar ringde hon igen när hon skulle åka till mig så ringde´jag Ullis också och undra om hon ville hänga med :).. så då gick vi och mötte Izza drog till sunkigaste krogen haha pizzerian som ligger typ 3 minuter från mitt hus hahah..tänkte bara ta en öl men det blev lite mer om man säger så..blev gaaanska packad så vi tre satt där och asgarva..söta killar vid bordet brevid gjorde det inte bättre precis :P.. sen när vi skulle gå kom nån gubbe och typ nynnade för sig själv..och egentligen var det inte så roligt men vi typ försökte hålla oss för skratt men  det var typ verkligen.."*inte skratta, inte skratta*......BWAHAHAHHAAHAHAHAH!!" shit asså vi typ dog :'P så drog vi hem till mig och spelade Lips shit att sjunga när man är full är inte bra haha gud vad dåligt det lät!..nyss följde jag och ullis izza till t-banan, nu är jag hemma

min katt är fett sällskapssjuk och springer omkring här :P..jag har värsta konstiga känslan, har huvudvärk, typ som jag är bakis, men jag är ändå fortfarande full och det är konstigt!.. jag är sugen på donken OCH kebabpizza för donken är min fyllemat och kebabpizza är min bakismat men nu är det skumma blandingen typ.. jag är hungrig! men har typ ingen mat hemma tror jag.aja..nu borde jag typ sova snaaaart

Krig?

Shit vad rädd jag blev precis! Asså vi har fått varningar om att dom ska typ spränga berg här i området men jag hade glömt det så GISSA vad rädd jag blev när jag sitter här i vardagsrummet, och helt plötsligt så hör jag från grannhuset "piiiiip, piiiiiip pip pip pip....BOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!" världens högsta smäll och jag hoppa till och var skiträdd trodde det var krig eller nåt..sen kom jag på att vi fått domdär varningarna om att dom skulle spränga men ändå shit jag trodde det var såntdär krigslarmstest när det pep och sen bah smäller det :(.. Jag har aldrig riktigt tänkt på hur rädd man skulle bli om det blev krig i Sverige för det är så otänkbart liksom men nu kände jag verkligen vilken panik det skulle bli.. bomber, alla flyr till skyddsrummen..för jag var LIVRÄDD..av EN smäll :(


annars mår jag bra nu..det lönade sig iaf liite att gå till skolan trotts inställd lektion för vi fick våra studentmössor! :) den är så fiiin..:)..nu har jag huvudvärk, ska bara slappa, kanske kolla på tv? :)

Inställd lektion!

Nej gud vad irriterande! Liksom jag visste redan att engelskan var inställd så skulle bara ha filmkunskap så jag åkte till skolan, väntar på läraren..när vi väntat en kvart och han fortfarande inte kommit går vi och frågar och får reda på att han är sjuk och lektionen är inställd!..ännu värre att jag var SÅ nära på att inte gå till skolan för jag pallade egentligen inte, och sen när man väl gör det så var det i onödan :(

Men en bra sak är att studentmössorna har kommit (och kläder man beställt och så)..men vi vet inte än om vi får dom för hon som ska dela ut och fixa med papper har typ inte tid men vi ska upp halv 11 igen och se om vi kan få dom :)

neext

Just nu sitter jag och kollar på Next och har precis "ätit"..maten var inte god och vi har typ inget annat hemma så jag kommer bli hungrig :P aja

idag har varit en slapp dag :)...orkade egentligen inte gå upp imorse men tänkte att det vore bra så jag åkte till skolan iaf :P.. hade mediakommunikation men satt i cafét typ hälften av lektionen och drack kaffe ;)..sen kände jag att jag faktiskt behövde jobba lite :P..sen skulle vi på judiska museet..var rätt intressant faktiskt :)..sen käka vi lunch och sen åkte sandra och jag hem till mig..kolla på massa avsnitt av sex and the city :)

nu har next slutat medans jag skrivit och nu är det room raiders istället :D

oj juste

sen glömde jag ju prata om "deppiga kvällar" :P..hade det som rubrik för typ 3 kvällar på raken nu har jag varit skitdeppig och jag vet inte varför! Som tur är så är jag inte lika deppig ikväll som igår ikväll..annars hade jag typ dött nuu :P

Deppiga kvällar

asså shit vilken onödig dag det var idag.. var skittrött imorse låg och snooza i mer än en timme typ men det var fett skönt :D...skulle börja 12 med prov men man fick komma tidigare om man ville för att plugga och det ville jag så jag kom till skolan 9 men det var helt onödigt för självklart så orkade jag inte plugga ändå! så då satt man bara i 2 timmar och chilla, drack kaffe :).. sen käka gänget lunch, innan provet..som inte gick SÅ dåligt som jag tänkt mig men ändå skit.. har TUR om jag får G på det asså.. sen iaf var det min långa håltimme på typ 3½ timmar..men då var jag iaf lite effektiv och gjorde religionläxa tsm med daniella och sandra :)..sen satt vi i cafét ett bra tag, käka godis (jag måste skärpa mig med godisätandet!), snacka och sånt :).. dom väntar alltid med mig fast dom slutat haha :).. kl 4 börja min engelska men det kändes såå onödigt att ha väntat på det för vi skulle disskutera en dikt men jag fatta inte ett skit av den så jag satt bara tyst hela lektionen och lyssna på killarna som snacka..

Sen åkte jag hem, har bara slappat nu :)..men jag blir såå irriterad, försöker ladda ner illustrator *host*olagligt*host* men sen när jag ÄNTLIGEN fattar hur man gör för att installera så har jag fel serienummer och jag fattar inte?!..vill att brorsan ska komma hem och hjälpa mig innan jag dampar totalt..

Inte pluggat :O

Idag efter skolan drog jag och Daniella till mammas jobb för att lämna hennes busskort, sen tog vi en fika i gamla stan och skulle plugga men fick inte precis så mycket gjort :P..sen åkte jag hem och skulle plugga, men jag gjorde det ju såklart inte då heller.. sen var det kör :).. efter det skulle jag också plugga.. det har jag inte gjort..jag är så DUKTIG!.. aja..får väll läsa igenom häftet och plugga lite innan provet imorrn..för ååh jag orkar inte!

Annars bestämdes det idag att istället för studentskiva så ska min klass på kryssning, mycket roligare så :)

Skoola

Första dagen i skolan :(.. jag vill ha lov igen, NU, men man kan ju inte få allt man vill ha tyvärr..

Annars har det varit en slapp dag idag... har knappt gjort nåt på lektionerna :P..nu har jag filmkunskap och har seriöst inte hört nåt av vad läraren sagt :P..BRA Claire ^^...efter skolan måste jag till mammas jobb och lämna hennes busskort, och sen måste jag hem och plugga till tryckteknikprovet som är imorrn..det är min dag det :P

Frågelista!

Snodd av Janina, som vanligt ;)

STEG 1
Namn: Claire
Födelseplats: Stockholm! :)
Bor: Älvsjö
Ögonfärg: Blågrå typ
Hårfärg: Brunett
Skostorlek: 39-41 beroende på vilka skor det är ;)
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: höger

STEG 2
Skor som du bar idag: Har inte gått ut idag :P
Dina svagheter: Blir kär för lätt :P
Rädsla: Att vara ensam

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Vill sooova!
När somnar du: För sent

STEG 4 Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola light :D
McDonalds eller Burger King: Donken men BK kan vara godare ibland :)
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Brukar inte dricka iste men isåfall nestea
Choklad eller vanilj: choklad

STEG 5
Svär du? mhm
Sjunger du? yes haha hela tiden ;)
Duschar du varje dag? I princip
Röker du?: nej
Tror du på dig själv? Ibland :P
Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast

STEG 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol ? Ja
Rökt?: ja
Shoppat: shit har inte shoppat på riktigt på jättelänge typ
Ätit en hel ask müsli?: haha jag har ALDRIG ätit en hel ask :P
Ätit sushi?: nej
Stått på scen? nja tror inte det..
skejtat: nej
Bakat?: Japp, chokladbollar när jag skulle kolla på oscarsgalan :D
Stulit : nepp
Rakat dig? ja klart
Kysst någon?: nej
Kramat någon: självklart :)
Haft sex?: nej

STEG 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: ja
Varit full?: ja
Blivit kallad hora? ja
Blivit nerslagen? nej
Busringt någon?: ja
Gjort något som du ångrade?: Ja, vem har inte det?
Fått IG i nått ämne eller på något prov? mm
Kastat en sten på nån ruta?: småsten ;)

STEG 8
I framtiden.. Namn på barn? förut ville jag alltid att min son skulle heta Linus men nu har jag ångrat mig..får se när det hände, om det händer :P
Hur vill du dö? Av ålder, sovandes
Vad vill du bli när du blir gammal? Ingen aning :P

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? oj ingen aning
Antal CD-skivor du äger? orkar inte gå och räkna :P
Antal piercings?: 4 i öronen
Antal tatueringar?: inga, men ska skaffa :)
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: ingen troor jag :P

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? Ha kul! :D vara med kompisar, skaffa körkort :)
Vad ska du göra i vinter?: vara sur över att det är vinter ;)
När tar du studenten?: 5:e Juni yeah! :D
Vad gör du efter gymnasiet? typ jobbar? om jag hittar nåt annars kanske plugga till sjuksköterska..:P
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? japp..
Vad händer till helgen? Venne, brukar inte planera en vecka i förväg ;)
Vad vill du helst göra just nu? Ha kul :P

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? Jaa det vill jag
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Håret
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: det vet man aldrig
Vem är den perversaste person du känner? Måste nog vara Izza haha ;D
Hur många gånger har du varit utomlands? Så många att jag inte vet :P
Vilket land är bäst? Att bo, Sverige.. semester.. Grekland! :)

Herre på täppan :D

Hejhej! :) idag har jag slappat sjuukt mycket..typ inte gjort nånting..kollat Gossip Girl och juste..mina föräldrar kom på en grej som hette "Power-städning" typ..KUUUL..inte.. gick ut på att hela familjen skulle städa skitfort i en kvart.. tråkigt men faktiskt väldigt effektivt! På en kvart liksom var halva huset städat :D

Nu sitter jag och kollar på Herre på täppan, roligt program :)

Sista dagen av lovet! :( Det har gått så fort och jag är inte så taggad att gå till skolan imorrn.. med pressen av alla läxor..känns inte bra :/

RSS 2.0