hejsan :)

Ny uppdatering om vad som har hänt :)

Igår kom jag till skolan och hade mediakommunikation, gjorde typ den sista uppgiften i kursen tror jag :)..sen religion och då blev jag klar med "Credo"-uppgiften, sista uppgiften i religion :D..så skönt!..lunch, sen håltimme för klassen hade historia, och sen började vi göra iordning för vernissagen.. flera timmar arbete, ställa undan bord och stolar, upp med vikväggar, blåsa upp ballonger, göra mackor till alla hungriga elever ;)..vernissagen vart lyckad och rätt många kom:)

jag och sandra stack tidigare för vi skulle på Izzas skiva :)..men det hade hänt nån olycka på tunnelbanan så vi fick vänta där i en halvtimme!..sen åkte den tillslut iaf, vi kom hem till sandra, käka och bytte om till skivan :)..drog iväg, jag vet inte hur många som stirrade på oss när vi hade våra prinsess-tiaror ;).. mötte Ullis och så drog vi till Metro där det skulle vara :)..nice ställe!..var jätteroligt :D..vi stack vid 2, kom hem 3 och var helt döda, la oss och struntade i filmkunskapen idag..åkte iväg 11, käka lunch på donken för var så sjukt sugen!..sen till skolan, engelskaredovisning, det gick bra, fick MVG! :D..sen åkte jag till Janni och slappa där, gick och handlade och sen tog jag bussen till Jossi för jag skulle barnvakta hennes kusin ett tag :).. jag somnade hahaha medans hon kollade på barnprogram, bra barnvakt va? ;) men är man trött och bakis så är man..

sen drog jag hem, slappade, izza och ullis kom över ett tag och snackade, sen drog dom och nu sitter jag här och kollar på The Holiday, mysig film :)

om 10 minuter fyller jag år! 19, here I come!

äntligen :P

Äntligen skriver jag igen, har haft så lite ork! Nu måste jag ju sammanfatta alla dagar (eller måste och måste..) och det känns ju segt :P

iaf..Fredag.. vad gjorde jag då? kommer knappt ihåg.. joo, filmkunskap, håltimme, engelska...hem, och bara slapp kväll ensam hemma :)..mamma och pappa var bortresta och det var SÅÅÅ skönt att vara helt själv och bara ta det lugnt :D..dom borde resa bort fler gånger ;)

på lördagen slappade jag tills janina kom till mig vid 3..vi handlade inför kvällen då hennes älsk och Shabbe  skulle till mig :)..Shabbe tog med sin kompis Marcus också..vi kolla på massa filmer, inklusive en skräckfilm som inte var läskig överhuvudtaget hahah.. sen la vi oss vid 3 på natten..Shabbe fick sova hos mig..ehehe (A)..

söndag kom Izza och Ullis över ett tag och vi bara satt och snacka..sen stack dom, sen stack även Janina.. kommer inte ihåg vad jag gjorde, bara satt och slappa? :) mamma och pappa kom hem sent på kvällen..

Måndag hade jag mediaproduktion då jag inte gjorde något eftersom jag är klar, sen mediakommunikation då vi knappt gjorde nåt heller haha, hade betygsamtal, blir troligast VG :).. sen filmkunskap och då gick vi bara igenom vad som ska vara på provet..slapp dag helt enkelt..när vi slutat drog jag och daniella till gallerian för jag skulle hitta en klänning till studentskivorna :)..hittade tillslut en snygg!...sen drog vi hem till daniella så hon kunde packa, sen drog vi till mig och åt mat, fixa oss iordning för skivan :)

åkte och mötte Izza och sen drog vi då till Engelen där Ullis skiva var :D..mysigt ställe! och grymt kul att dansa :D..tog nattbussen hem sen, kom hem runt 2, tidigare än beräknat :)..

på tisdagen tog vi sovmorgon, stack till skolan vid lunch och käka, sen var det grafisk som jag fortfarande är klar med ;)..sen på håltimmen jobbade min grupp med engelskan så var vi inte på hela lektionen för vi redan hade jobbat :)..sen åkte jag till Janina och vi gick till skärholmen för hon skulle köpa en klänning :)..asfin!..sen gick vi tillbaka till henne igen och jag fick skjuts hem av mamma :)

idag har jag haft grafisk och vi förberedde inför vernissagen som är imorrn!..sen på religonen pratade biträdande rektorn om sekten hon var med i i en vecka ;)..sen börja vi med en ny uppgift..

åkte till tryckeriet efter skolan, lämnade pengar för tidningarna som är klara, och stack hem sen :)..sen ringde janni och hon kom till mig och vi chilla ett tag, sen mötte vi jossi, gick till hanna, drack lite öl och vin och kolla på tv :)..nu är jag hemma igen och ska nog sova snart..ska dock äta lite Ben&Jerrys först :).

nu har jag skrivit, NÖJD JANINA?! ;)

skriva igen :D

haha det känns som jag inte skrivit på evigheter men det var ju bara i tisdags haha..iaf..

På onsdagen gick jag först till tryckeriet för att disskutera pris och sånt för tidningen..sen åkte jag till skolan, käka lunch, sen grafisk och blev klar med mitt examensarbete :D sen var det religion, vi redovisa bara..sen åkte jag till Gamla Stan för att möta Shabbe :).. vi tog en promenad i typ en timme och sen fika vi och han var aastrevlig och rolig :) sen mötte jag Jossi och Janni, käkade och sen gick vi och tog en öl :) kom hem vid typ 9, astrött, var uppe ett bra tag och sen sov jag :)

idag försov jag mig, mamma väckte mig 7.20 då jag skulle åka! fixade mig på 10 minuter, såg ut som skit haha..men kom iaf i tid, hade mediakommunkation och redovisning, gick skit :P..sen religion, seg lektion, sen lunch och åt aaasgod mat :D..sen åkte jag till tryckeriet och skulle fixa tidningen och det blir asbra:D.. sen skulle jag åka till janina men påväg till bussen blev jag yr och svimfärdig så gick hem och vilade och sov.. sen kom  jossi och janni :)..jossi hade hämtat jolin från skolan och så gick vi också förbi dagis och hämta nicoline :)..så vi var barnvakt till dom och så bakade vi aaasgoda cupcakes :D..och jossi lagade aasgod mat :)..sen fick jag skjuts hem :)..

nu sitter jag här, ska nog duscha snart :)

Fantasifull rubrik?

Jag har kommit på att mina rubriker suger ;) bara för jag aldrig kommer på någon bra rubrik! :P

Igår när jag hade pluggat klart körde jag som sagt till Janina, det gick jättebra :D..inget motorstopp någonstans, och allt flöt på bra helt enkelt :)..chillade hos henne, mötte Jenny, gick tillbaka till Janina, mötte Jossi :)..så åkte vi till stan och dom käka och jag skulle käka hemma..så jag åkte hem sen och åt aaasgod mat :D

Idag började skolan igen! tråkigt :/ men det är tydligen bara 12 skoldagar kvar för mig..TOLV!!..shit asså..12 dagars vanlig skola i gymnasiet, det är STÖRT!.. blev i princip klar med examensarbetet idag, måste bara trycka den, ska till ett tryckeri imorrn och höra med dom om vi kan fixa :).. sen var det så onödigt, väntade i 3 timmar på engelskan och så gjorde vi knappt nåt på lektionen :P.. sen åkte jag hem och har bara chillat nu :)

är skiiitnervös, för imorrn efter skolan ska jag träffa Shean, han killen från krogen :O..

nu ska jag göra ansiktsmask och duscha, hadet! :D

klaaaar!

Jag är äntligen klar med min uppsats om Buddhism och Hinduism, gud vad skönt! :D så snart ska jag övningsköra till Janni, hoppas jag inte får motorstopp igen ;) ha det bra!

sho bre :D

Igår fick jag övningsköra till Janina, det gick rätt bra :)..förutom att jag fick motorstopp vid samma trafikljus som jag brukar få motorstopp hah och massa bilar bakom mig, pinsamt!..annars gick det bra :D..aa åkte ju iaf till Janina och vi gick och handlade för vi ville ha picknick igen haha, men vad misslyckat det blev för det var kallare än vi trodde!..solen sken men det var blåsigt och kallt :(..så vi gick in till henne igen och kolla på tv :)..sen ville vi gå och köpa öl eller cider så hittade vi nån äppel-öl som vi köpte, gick till parken men hade ingen öppnare, så störda som vi är så försökte vi typ slå upp kapsylerna haha..Janina råkade slå av glaset så vi inte vågade dricka om det skulle ligga skärvor i drickan, jag försökte få upp kapsylen med tänderna, vilket ledde till att en liten bit av min tand lossnade :(.. vi fortsatte att försöka få upp kapsylerna men det lyckades inte så bra. allt bara sprutade och vi måste ha sett helt störda ut, drog hem till Janina igen, kladdiga av öl, tvätta händerna, öppnade ölen med en öppnare och lyssna på musik :D..sen åkte jag hem, fick skjuts av mamma från bredäng :)..käka sent, halv 10 för kom ju hem då.. sen satt jag bara vid datorn och kolla på tv, sen kolla jag på en film innan jag la mig :)

idag har jag bara pluggat, känner mig lite deppig :/..måste fortsätta plugga nu, har en fråga kvar att svara på om Buddhismen och Hinduismen :(..det är inte ens så soligt ute! sista dagen på mitt sista lov någonsin, jag vill ha kul med kompisar, och sol! men näädå, här sitter jag och pluggar :/

idaaag :D

idag har varit gaalet chill daag :) börja med att jag bara chilla vid datorn :), sen började jag faktiskt på min uppsats, ÄNTLIGEN, som ska vara inne på tisdag! men har fortfarande massa att svara på.. sen kom Jenny och vi solade :D.. sen städa jag mitt rum, har varit skitstökigt aslänge :P..skulle ut på krogen och tjatade GALET mycket på Ullis att följa med, hon var trött för hon gick upp 6 imorse och har suttit i en bil hela dagen hem från en skidsemester :P hon vägra först men efter MYCKET tjat gav hon med sig ;)..så vi åkte och mötte Sandra och Izza i gamla stan och drog till Huset :)..vi var typ först där hahah så vi satt och drack och snacka ett tag innan det kom fler folk och vi började dansa :D drack rätt mycket och blev gaaanska packad, sen kom en kille och började strula med mig, rätt snygg men OMG vad kort han var hahaha, kändes bara skitskumt..

ringde massa jag känner och försökte få dom att komma, Janni var med Hubbe hos Tom och jag bah "vilka är däär?" och hon bah "Nej, R är inte här" hahaah hon kan SÅ läsa mina tankar :P..

shit asså när vi skulle hem tog vi värsta omvägen..fruängen kom om 3 minuter men bara för sandra var SÅ packad så var vi tvugna att åka till gullmars, vänta med henne på hennes tunnelbana, och snacka i telefon med henne tills hon kom hem, bara för att kolla om hon klara sig.. 144an i gullmars gick inte, så vi tog bussen till årsta berg, men tvärbanan hade slutat gå, hann med SISTA pendeln till stockholm Central, och fick vänta där i en kvart på den till fruängen..så vi kom hem typ 1½ timme senare än vad vi egentligen skulle ha gjort :P

nu ska jag iaf duscha och sen lägga mig! puuuss

hej :)

på kvällen igår skrev Izza på msn och undra om hon kunde komma över och det fick hon så hon åkte till mig, kom till mig typ 12 på kvällen så tog vi en lååång promenad.. sen kom vi in och drack te och åt mackor :)..sen sov vi...idag har vi bara slappat, kollat på south park och så..vid 4 stack hon hem..

vid 9 kom Jossi till mig och vi stack till stan och skulle hitta nån krog, letade ett bra tag i medborgarplatsen innan vi försökte oss på Mest, som jag och sandra försökt komma in på igår men det var 20 eller 21-årsgräns..men idag kom jag och Jossi in ;)..skumt för Jossi sa de inget till men mig bah "är du 19?" (fast jag är ju 18 men vakten verkade inte vara den skarpaste kniven i lådan) men jaa det konstiga är ju att Jossi är yngre än mig :P..antagligen så kom vi in för att hon har körkort haha.. iaf, satte oss vid baren, jag köpte en Strawberry Daqiri :)..asgott :D..sen en öl och sen kom nån snubbe och började prata och typ "you look good!"..så sa han till bartendern "doesn't she look good?" och det var pinsamt..sen bjöd han oss på ett glas vin var..han var asrolig men lite konstig, snacka engelska fast han kunde svenska, enligt Jossi har han varit med i Lyxfällan haha, lite sorgligt, han bjuder alla på drinkar men har egentligen inte råd, var ju därför han var med i lyxfällan typ.. han hette typ Madupeh, och har släppt en skiva eller nåt haha

sen när han ville bjuda oss på mer dricka stack vi, åkte hem, jag var aspissnödig och fick gå upp till Hanna i fruängen och pissa, sen tog vi bussen hem :).. nu ska jag sova!

shoo!

Hej igen! :)

igår var en chill dag :)..först åkte jag in till stan och käka thai-buffé med mamma, asgott :D..sen mötte jag Jossi och Jenny för Jenny skulle köpa en present till en kompis :)..jag köpte ett örhänge också (ja, ETT, till hålet där uppe :P), och en foundation :)..sen kom Hanna också och så fikade vi med henne :)..sen hämtade Dag oss och körde hem oss, fett skönt att slippa åka kommunalt :)..så vi åkte hem till dom och kollade på film, 13 snart 30, var aslängesen! den är så bra! och sen mean girls..den har man ju sett mycket ;).. sen kolla vi på du är vad du äter, och sen åt vi haha :P..sen sjutsade jossi hem mig :)..slappt :)

imorse fick jag sms om att min goodiebag som jag vann har kommit så jag fick åka till liljeholmen för att hämta den, i den var det
Ett halsband med silverhjärta
En deo
En hudkräm
En påse från envriosax
Ett svettband från Svea haha
och lite till saker :)..är mest nöjd med halsbandet och hudkrämen!


sen har jag bara slappat hela dagen och vid 4 kom sandra till mig :)..hon ville fira att hon tagit bort tandställningen, asfint blev det! :).. så vi chillade hos mig ett tag, innan vi åkte in till stan och käka på Burger King, sengick vi till medis och letade efter nån bra krog..blev Tiffany's tillslut och tog en Cosmopolitan och Crazy Jacob, gott :D..sen drog vi till Sandras syrras resturang där hon är kock, tog en Razzberry Passion som är ASGOTT!..och tog en nachotallrik :).. sen behövde vi inte ens betala, niice :)..

nu är jag hemma och ska bara slappa, på Lördag blir det utgång igen :D

Kryssningen!!!

Började med att jag och Janina möttes i liljeholmen och så åkte vi till gärdet och mötte Susanna och hubbe och hans kompisar :)..de som var med var jag, Janina, Susanna, Hubbe, Rami, Tom, Prem, Younes, Jim, Johan, Simon..eh..tror det var alla haha :).. vi fick vänta ett bra tag innan vi fick gå på båten, och så såg vi också Danne från förra klassen :)..iaf, sen gick vi på båten, hittade våra hytter, sminkade oss och så och sen stack vi till tax-freen och köpte dricka..stack till killarnas hytt och krööökade.. var skitkul tills jag började må skitilla, spydde aslänge och typ däckade..sov i typ 1½ timme innan jag mådde bättre igen..har ALDRIG mått så dåligt!...sen gick vi upp och dansade och snackade :)..fest hela natten!.. Jim hamnade dock i fyllecell för han försökt sno en flaska från baren haha så han kunde inte vara med och festa :P

innan vi la oss satt jag, susanna, janina, hubbe och Rami i en hytt och bara snackade och hade trevligt :)..hubbe bet mig!..hårt!..har fortfarande ont..aja..det var mysigt iaf :)..sen la vi oss vi 6 på morgonen ungefär..på morgonen (eller vid typ 11) vaknade vi av att Tom banka på janina och hubbes hytt och skrek på hubbe.. Tom var FETT full IGEN, hade druckit massa vin och vodka haha, så han har varit full hela dagen på båten och skrek åt alla, hah.. vi har bara chillat idag, kollat på nån dansshow på båten, tråkigt!..kom hem för ett tag sen :)..

dagen!

Idag har jag inte gjort så mycket..bara slappat vid datorn och kollat på tv, och städat lite.. borde verkligen städa mitt rum, det är hur stökigt som helst! kanske gör det ikväll..

nu är jag snart klar med första religionsuppsatsen! hoppas den är bra, för jag tycker inte det, haha.. måste bara skriva lite till, sen är jag klar

imorrn blir det kryssning, längtar!

mys dag <3

Dagen började med att jag skulle plugga, men kom inte så långt..får göra klart det imorrn (det vill säga idag).. iaf, jag och Jenny åkte till Janni och så gick vi till Skärholmen där janni köpte hårfärg och så mötte vi Jossi :D..vi fick en impuls att ha picknick haha så vi köpte saker, bland annat ASGOTT bröd och åt brie-ost till det :D.. drog till en park och satte oss där och bara solade och snackade, asmysigt, och så vaaarmt :D..sommarvärme <3..vi satt där i ett par timmar kanske innan vi drog hem till Jossi och Jenny :)..färgade Jannis hår där, och jag tvättade mitt, för det var så smutsigt :P..sen kom Jocke, och Hanna och Anna :)..vi kolla på tv och sen laga vi mat, åt sent, och kolla på robinson som vi spelat in vid 10.. så det blev rätt sent..nu har jossi sjutsat hem mig :)

Här är en låt som jag blivit beroende av <3



HAHAHAH!

Idag var en så skön dag :D..hade filmkunskap och kollade på en gammal svensk film som heter En kärlekshistoria..den var helt okej :)..sen käkade vi lunch med sandras brorsa som kommit hem från arvidsjaur haha :)..sen pluggade jag och daniella religion i skolan på min håltimme, jag har en fråga kvar på FÖRSTA uppsatsen..bra jobbat :P.. sen hade jag engelska och vi var inte så många där :)..vi fick olika uppgifter, jag och Angelo är de enda mediaeleverna där (iaf som var där idag) så vi skulle redovisa om varför media är svårare än man tror för det var massa myter om att det är så lätt att få bra betyg i media och sånt..rätt pinsamt när det sitter massa elare och flinar åt en för dom tycker att dom är smartare för dom går el..:P sen fick vi läsa en text om typ fördomar om Sverige :P..

efter skolan åkte jag till Janina :D..vi gick till skärholmen och handlade godis och sen gick vi halvvägs till sätrabadet och satte oss på en bänk och snacka :)..och OMG hahahahahah roligaste saken hände! Janinas brorsa ringde och sa en sak som är SJUKT pinsamt för Janina stackarn, har aldrig hört nåt som är så pinsamt :O..men det är så SJUKT roligt för mig som fick höra det hahahaha förlåt att jag skrattar gumman!

janina vågade iaf inte gå hem för hon skämdes så mycket ;) så hon följde med mig hem, vi handlade mat och käka :)..sen har vi suttit vid min dator bara, och sen hämtade hennes älsk henne med bilen :)..jag har bara kollat på tv och suttit vid datorn nu på kvällen, ska nog sova snart..

nu är det PÅSKLOV!!! :D:D

tjohopp!

Idag har varit en bra dag :) Är alltid så glad nu när solen är framme :D känns som inget kan gå fel typ :)...var inte ens så trött imorse fast jag började 8.20.. hade iaf mediakommunikation och det var seegt..har inte blivit klar och det ska redovisas efter lovet..inte så nice!..sen var det religion och då skulle vi skapa vår egen religion haha :)

sen slutade jag, och käkade lunch..sen mötte jag janina :)..vi åkte till fruängen, köpte glass och drog till gungorna och satte oss där och snacka, mys :D.. i sooolen <3..sen gick vi hem till mig, kolla på tv för hon ville se när jag var med i kvällsöppet haha,  jag ser hemsk ut! sen gick vi tillbaka till fruängen, jag gick in till chefen på konsum för han var tvungen att skriva handledarens mejl och nummer och sånt, inför praktiken :)..sen gick jag och janni tillbaka till gungorna och satt där lääänge :D, flummade och tog kort ;)..sen skulle janina till bussen och jag gick hem.. gick ner till mammas och pappas rum där katten låg på sängen, jag la mig där och somnade hahha.. sen duschade jag :P

nu kollar jag på tv och skriver religion..tråååkigt! jag kan inte :(

Jag vann!

katrinsgoodiebag kan man vinna, precis som det heter, goodiebags.. varje dag finns en produkt man ska motivera, och de 10 bästa vinner.. idag vann jag! :D..



undra vad som kommer vara i den? :) men den kommer om typ 2 veckor eller mer tror jag.. aja :D

Praktik! :D

Igår hade jag grafisk kommunikation och sen håltimme :)..på håltimmen mötte jag Izza och hon var med på min engelskalektion :)..vi har börjat med ett grupparbete, ska redovisa om finanskrisen och min grupp kan inget om det, hahha :P efter skolan mötte jag och Izza janni och så åkte vi till Izza och hämtade ett häfte hon behövde.. sen åkte vi till miig.. käka middag och spelade kort :D..sen åkte janni hem och Izza sov hos mig..

idag var det ledigt för alla som hittat praktikplats vilket inte jag hade så jag fick gå till skolan för att leta praktik..ringde runt men ingen nappade... gav upp och tog en promenad med sandra

blev stoppad av tv4 som intervjuade folk om Ipred-lagen..så jag KANSKE kommer med i kvällsöppet ikväll 22.40 på fyran.. jag vill inte :O..ångrade mig efter haha men nu är det försent..hoppas de inte tar med min intervju :P

sen mötte jag Janni och tänkte testa om jag får praktisera på konsum i fruängen..och jag hade tur och fick!..:D..fick vänta på chefen för han hade lunch och en som jobbade där hade sagt "men han har sagt till mig att det är fullt alla veckor"..så jag hade inte så mycket hopp men sen kom han och bah "det är fullt fram till vecka 18"..och det är ju 19-23 vi ska praktisera så det funkade! :D..så nu har jag ÄNTLIGEN fixat :D..som dessutom kan leda till jobb :)

sen tog jag och janni en promenad och käka glass :)...sen gick vi till mig och kolla på tv och sen kom jossi :)..sen stack vi och handlade mat, lagade mat, och har spelat kort :)..nu drog de precis hem..

RSS 2.0