Dag 04 - Det här åt jag idag

Och så glömde jag att skriva igår igen! typiskt att jag alltid ska ligga efter ;) hade planerat att fota maten inför denhär dagen men glömde ju det :P
Till lunch åt jag en liten milanosalami, och 4 knäckemackor med hårdkokt ägg och kaviar på :) Till middag åt jag kokta rödbetor med fetaost, och lite senare en vaniljmunk :P Inte mycket mat idag alltså!

Dag 03 - Mina föräldrar

Det blir två inlägg idag eftersom jag som sagt glömde skriva igår och skrev sent på natten :)
Mina föräldrar :) Min mamma heter Helen och är 57 år. Pappa heter Joe (egentligen Joseph, men det är ingen som kallar honom det ;)). Han är 60 år gammal. Båda två kommer från England och flyttade hit till Sverige när de var runt 25 tror jag. De är från olika ställen i England men möttes på Londons universitet, blev kära, gifte sig, flyttade hit osv :) Mamma jobbar som översättare för Handelsbanken och pappa som programmerare för Ericsson. Mina föräldrar är väldigt bra att ha :D <3 Trots att mamma tjatar lite väl mycket om städning ibland och jag ALDRIG orkar städa så att hon blir sur så är hon ändå bästa mamman :) Pappa delar mitt intresse för musik och det är helt underbart! Pappa som spelar piano, och jag sjunger till det ;)
Nemen vad mer ska man säga, mina föräldrar är bäst <3

Dag 02 - Min första kärlek

(nu vet jag att klockan är efter 12 så det har hoppat över en dag, men det gör inget va? :))
Jag har inte upplevt en riktig, äkta första kärlek än, men jag som person blir "kär" så extremt lätt så jag kan berätta lite om min första "kärlek", trots att det inte finns mycket att säga.
Han hette Thomas, och gick på samma dagis som mig. Jag minns att jag brukade vara hemma hos honom jätteofta, och man kan nog kalla det pojkvän, iallafall dagis-pojkvän ;) Jag var väldigt bra vän med hans syster också :) Mycket mer minns jag inte om honom. Vi förlorade kontakten men han gick i samma skola som mig i högstadiet. Den första kärleken där jag kände att jag var KÄR var när jag var 6 år och hade börjat skolan. Jag frågade chans på honom, som man gjorde på den tiden, många gånger, och var dessutom kär i honom i 6 år, men det var aldrig besvarat ;)
Intressant va, jag återkommer nog när jag har nån jag verkligen älskar :)

Dag 01 - Om mig

Vad ska man säga om mig då? (haha, det låter som att jag precis startat bloggen och ska presentera mig :P) Jag heter Claire och är 21 år gammal. Jag bor på Södermalm med mina föräldrar och har bott här i ett år, innan dess bodde jag i villa i herrängen. Jag vill dock jättegärna flytta ut till en egen lägenhet! Jag jobbar på Konsum, och trivs ganska bra med det :) På fritiden hänger jag med kompisar eller vid min dator ;) Alltså jag är sjuukt dålig på att prata om mig själv! Jag är typ..snäll, glad, generös, och brukar vara positiv till det mesta :)

tillbaka!

Jag vet att jag inte har bloggat på skitlänge, och att det senaste inlägget som skrevs här var av janina, men nu ska jag börja blogga igen hade jag tänkt :)
hade tänkt göra denhär listan att skriva varje dag så jag vet att jag har nåt att skriva om varje dag liksom :)

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


RSS 2.0