Hejdå!

Om ungefär en timme åker jag till Marocko.. har suttit uppe hela natten och är gaaanska trött nu

Hejdå, vi ses om en vecka!

:)

Nu sitter jag här i min säng med nya laptopen :)...pappa fick den ÄNTLIGEN att fungera :).. jag älskar den :D Om några timmar åker jag till Marocko...

Julklappar :)

Idag har jag knappt firat nåt..mamma sa att julbordet skulle vara vid 14.00 så för att få tiden att gå spelade jag guitar hero..det funkar alltid!..helt plötsligt har det gått flera timmar och det känns verkligen inte som det..så ja..då skulle vi äta och sen öppna julklappar :D..men sen bah  "okej först måste vi ta bort allt från bordet"..okej..det gjorde jag..sen skulle vi städa i köket också..jag var så otålig, haha ;) som ett litet barn är jag, med mina julklappar :P

jag fick min älskade Laptop <3 Den är jättejättefin :D.. men vi får inte igång det trådlösa nätverket :O..brorsan fixar med det och jag håller på att föra över alla mina filer till en extern hårddisk så jag kan få det på nya datorn sen :)..så nu sitter jag vid min vanliga gamla dator tills problemet är löst..

och så fick jag:
Bok: The Tales of Beedle The Bard
Bok: Nån Harry Potter-bok.. typ om hur JK skrev böckerna och så..media som skrivit om det typ..
Bok: The Host
Sex and the City, alla säsonger :D
Scullcandy hörlurar :)
Lips (X-box spel..som singstar..fast roligare :D)

haha vi spelade Lips sen och mamma och pappa var såååå himla roliga! XD..seriöst..båda SUGER på att sjunga.. och kunde inte melodin eller nåånting..hahah jag och Thomas verkligen GRÄT av garv..  de typ sjöng dendär another one bites the dust.. dansade astöntigt till den och gjorde pauser i meningen..mamma typ "ooooooh, another one bites...THE DUUUUUST!!!!" hahahah jag dog typ :D

GOD JUL!

Ja, fast julstämningen är nere på 0 måste jag ju önska er (er? vilka läser här egentligen? typ ingen, haha) en riktigt God Jul!

Det känns som vilken dag som helst.. jag vill öppna mina julklappar bara :)

Sorglig jul

Jag har inte någon julstämning över huvud taget.. har NÅN det? Ingen av mina vänner som jag pratat med har julstämning iår.. kanske för att det inte finns nån snö? Men det har varit så förut och då har jag haft julstämning.. nu skiter jag i allt.. jag skiter i granen.. det brukar vara tradition för mig att klä granen på julavslutningen det..nu sket jag i det totalt.. jag bryr mig inte för granen ger inte ens den stämning som den brukar.. Att se paketen under granen ger ingen julstämning heller..

Idag har jag bara slappat, kollat på greys anatomy och så.. sen började jag må illa och familjen blev fett nojjig över vinterkräksjukan :S..hallå jag mådde bara illa ett tag?..nu har jag städat mitt rum.. ville iallafall ha liite städat på julafton.. och lyssnar på julmusik i hopp om att få tillbaka lite av julstämningen..men inte får jag det..

Jag vill bara få julen överstökad..öppna mina julklappar (jag ska få datorn, pappa råkade försäga sig ;)).. jag vill julbaka..men det hinner jag inte idag.. och det känns meningslöst att göra det imorrn då vi ändå åker till Marocko på Juldagen..

:)

Så vad har hänt idag och igår då? (eller egentligen igår och förrgår :P)

I söndags var det julavslutning i kyrkan så vi sjöng där..det gick bra..sen åkte vi hem till Jossi och Jenny, spelade lite guitar hero och sånt..sen kom janni :).. Jossi lärde oss hur man dansar cha cha cha...hahah 4 muppar som står där 12 på natten och dansar XD..vilken syn.. sen målade vi lite hennatatueringar och kollade på svensson svensson och morgonsoffan.. morgonsoffan + extrem trötthet = roligt... jag asgarvade åt nåt som inte ens var roligt..skrattade så mycket så jag grät..haha
kom hem halv 5 på morgonen :P

och sov till halv 2 och slappade och sen kom jenny och janni och vi gick och köpte lite godis :)..chillade ett tag hos mig och sen behövde janni springa för att hinna med bussen men hon hade glömt sin mobilladdare så jag kutade efter i bara mjukisar och t-shirt..och det var SVINKALLT..kom tillslut ikapp henne..hon hade gått en annan väg än jag haha... när jag kom tillbaka var jag helt stelfrusen..shit jag kände knappt mina armar..

nu har jenny varit hos mig och precis gått hem och jag kom på att jag inte ätit nån middag..:P

SJUKT trött!

Igår var det Julavslutning..gick upp tiiidigt för att platta mitt hår men det tog inte lika lång tid som jag hade tänkt mig så jag gick upp onödigt tidigt.. åkte iväg till skolan och var på avslutningen och sen väntade jag på Jenny i stan med Sandra och hennes brorsa.. 3 typ höga finnar kom fram till oss..en gubbe stog typ 1 cm ifrån mig och snackar finska och jag förstår ju inte ett skit och hans kompis som kunde liiite svenska typ "han säger att hon pratar norska?"..jag typ okej?.. och sandra och martin höll på att garva ihjäl sig haha XD..sen kom iaf Jenny :)..vi gick och julhandlade lite och sen gick vi till lagerhaus och då kom jossi och janni och vi handlade lite mer julklappar... sen åkte vi till hanna, kollade på hennes sjukt gulliga marsvinsungar <3.. sen stack jag hem och sen på kvällen var det julfest med tema barnkalas haha..massa barnlekar och sådär :P

idag gick jag också upp ganska tidigt, åkte in till stan och mötte Emmy :) <3..och vandrade omkring i stan ett tag innan vi gick på "fefoträff"..eh..en träff med folk från en hemsida :P.. det var kul :)..men KALLT!..snacka om att jag frös.. nu är jag hemma och är så TRÖTT!..skulle kunna somna här och nu framför datorn :P..janina vill ut på promenad men vet inte om jag orkar?..jag vill men ååh..jag är som sagt skittrött och vill bara sova :P

I'm calling you at 3am and I'm standing right outside your door.

And I don't think that my heart can take much more.

Yepp.. så går texten på låten jag lyssnar på just nu.. väldigt bra låt, och lite så känner jag mig just nu.. inte för att jag står utanför nåns dörr kl 3 på natten men jag känner mig så stalkig just nu att jag nästan skulle kunna göra det..eller inte, men you get what I mean? "I don't think that my heart can take much more"..så sant så sant.. kan någon bara daska till mig i ansiktet och få mig att vakna upp? Jag vill ha honom..men ofta?

Annars har dagen varit skön..vaknde runt 1 då Janina ringde mig och undrade om hon kunde komma över (jag var ledig idag).. och det kunde hon..så hon kom hit :)..sen gick vi till fruängen, köpte lite saker, pizza.. och jag köpte en julklapp till julfesten imorrn..gick tillbaka hit och åt pizzan medan vi kolla på Mamma Mia :)..

Sen efter ett tag stack hon hem och nu sitter jag här och har rätt tråkigt... ska nog köra lite spa-treatment på kroppen nu :).. bodyscrub, ansiktsmask, raka benen, fixa naglarna, hela köret :)

Jullooov! :D..typ

Idag fick jag sovmorgon och det var skönt :)..åkte iväg till skolan och käka lunch och sen var det grafisk.. slappade mest hela lektionen och sen var det kort redovisning om arbetsproverna.. juste jag, sandra och daniella blev också ombedda att göra programmet för julavslutningen :) ..sen fick vi börja projekt och företagande tidigare så vi fick också slutade tidigare :D..och så fick jag reda på att jag kommer få MVG i kursen! :)


åkte hem till Jossi och Jenny där även Janni var.. vi kollade lite på Most Haunted..eller som Janni trodde det stavades "Must hunted"..haha ;).. sen åkte jag hem.. har suttit hemma och spelat spel med brorsan och två av hans kompisar igen..varav en av dem var sjuukt snygg..hehe (A)..

nu har jag tråkigt..men har i princip jullov och imorrn är jag ledig och på fredag är det avslutning :)

Idag..

har varit sjukt trött..somnade inte förns typ halv 3 så det blev inte mycket sömn..var HUUUR trött som helst i skolan..sen hade jag inte behövt komma på första lektionen för jag gjorde inte ens nåt... sen hade vi naturkunskap, redovisningar..sjukt oseriöst..alla snacka i typ mindre än 1 minut för alla ville hem så ja..världens snabbaste redovisningar haha :D..sen åkte jag hem och slappade..nu har jag spelat brädspel med brorsan och hans kompisar :)..och kollat på heroes..

:O

Idag blev jag klar med grafisk-arbetet..har monterat upp mina arbetsprover och så..sen hade vi mediakommunikation och redovisning..gick väll okej... sen lunch, mentorstimme, handledarmöte, och sen jobbade vi med projektarbetet till halv 4.. så kom hem rätt sent... köpte även brosans julklapp så nu är iallafall julklapparna till familjen klara :)

fick reda på att jag kommer sluta klockan FEM på tisdagar nästa termin :O..jag kommer ju vara helt död.. bara för att jag ska läsa Engelska C..jag som alltid varit så glad över att jag slipper Historia..in my face..dessutom kommer vi inte få ledigt på fredagar längre, men det väntade jag mig inte heller..och vi kommer inte sluta tidigt på måndagar..det är det enda jag fått veta om nya schemat.. inte så nice

usch, på tunnelbanan imorse kröp det en spindel på min jacka..jag som är livrädd för spindlar ville inte precis mosa den..men ville ju inte ha den på mig så jag försökte vifta bort den och den landade på min väska så jag viftade igen och sen såg jag den på golvet krypandes mot nån annan..jag rös hela vägen till skolan efter det..USCH vad äckligt!

Filmer..

Igår (eller förrgår nu då) hade jag som sagt filmkväll med Izza och Ullis och shit vad många filmer det blev!..Polarexpressen (den är ju så mysig!), 27 dresses, Spiderwick, Love and other disasters och Something's gotta give..alla var jättebra :)..sov sen hos Ullis (sista filmen slutade 4 på morgonen :P) och sa inte till mamma..hon var typ skitorolig när hon såg på morgonen att jag inte låg i min säng och ringde skitmycket typ "var är duuuu?!".. haha..ja..bara några hus bort eftersom jag och Ullis i princip är grannar :P.. gick upp 12 och gick hem helt ofixad (ja det var ju inte precis långt), sminkade mig hemma, åt lunch och sen åkte jag in till stan med Jenny för hon skulle köpa julklappar..sen åkte vi till en Julgudstjänst i Huddinge.. sen hem till Jenny och Jossi, kolla på Idol igen för Jossi hade inte sett det och sen kollade jag och Jenny på en sorglig men skitbra film som heter Jakten på lycka.. sen gick jag hem och nu har jag duschat för jag och jenny höll på och kleta i massa glans-medel i håret så det blev sjukt fettigt haha har ALDRIG varit så fettigt förut men sen har jag ju duschat så nu har  jag det lenaste håret nånsin :)..och nu ska jag sova, godnatt! <3

trööött!

Gick typ precis upp..

igår gjorde jag inte mycket alls..satt mest vid datorn bara och hade tråkigt..kollade på Idol sen på kvällen :)..vad glad jag blev att Kevin vann :D jag var sjukt osäker först på vem jag ville skulle vinna men sen blev jag skitglad när han väl vann :D..den killen är ju ALLTID glad! :'D var uppe till typ halv 4 sen när jag skulle sova så låg MAMMA i gästrummet där jag hade mitt täcke och kuddar och så.. hon kunde tydligen inte sova där nere men jag typ "men tänk om inte jag kan somna i mitt rum då (har haft lite problem med det på senaste nämligen)? då måste ju jag gå hit men då är DU här"..det slutade med att mamma fick sova i mitt rum haha :P

nu har jag som sagt bara sovit ändå till nu..är så sjukt trött... lite senare kommer Izza över så blir det filmkväll hos Ullis :)

nu måste jag äta nåt!

Nedräkning

1 vecka till Jullov
4 skoldagar kvar
12 dagar till Julafton!
13 dagar till Marocko

Jag längtar :)

Spotify :D

Nu har pappa skickat en inbjudan till mig på Spotify.. en sida där man kan lyssna på nästan all musik som finns typ.. utan att ens gå in på internet..man laddar inte ner, det är helt lagligt alltså.. det dåliga med det är att man ju inte har låtarna som Mp3-filer så man kan bara lyssna när man är inne på datorn :P

idag har jag typ bara sovit.. gick upp vid halv 2... nu bara slappar jag vid datorn, fortfarande sjuk :/


 Man behövde tydligen visst ha internet..eller det använder sig var internet iaf..aja :D

Städat!

Usch, jag är sjuk :( jätteförkyld och typ febrig :/ och sprängade huvudvärk!..inte kul :/ det var grafisk utställning idag men jag gick inte på den eftersom jag mår dåligt..

gick upp kl 1 och har ÄNTLIGEN städat mitt rum.. det har sett ut som ett bombnedslag i typ 2 månader MINST..nu kan jag sova i mitt rum igen, haha ;)

Jag har inte ätit nåt idag men är ändå inte hungrig..fast kanske borde äta nåt ändå?.. aja.. nu vet jag inte vad jag ska göra..sova?..

Kommunaltrafiken :/

Usch..det tog 1 timme och 20 minuter för mig att komma hem bara för att det var stopp mellan Slussen och Zinkensdamm...surt att det bara var 2 stationer..så jag åkte fram och tillbaka till massa ställen, hamnade tillslut på en buss i fridhemsplan till hornstull som var PROPPFULL..sen tunnelbana hem.. det brukar ta 45 minuter att komma hem liksom :/

idag var det bra i skolan iaf..blev klar med mina arbetsprover! :D..en sak mindre att göra då..sen blev vi klara med G-kriterierna i det vi håller på med i projekt och företagande..fast jag ska fixa MVG-kriterierna också :P

nu är jag här hemma, är skithungrig, maten är inte klar än..

Mer skola :( och Dator! :D

Kom på att det är ännu en grej i skolan som jag måste bli klar med..det tråkiga arbetet vi håller på med i projekt och företagande..USCH!


Föresten så kommer jag få datorn jag vill ha :) Mamma ringde och sa "Claire..din julklapp..vill du ha datorn eller kameran helst?"..smidigt..då vet jag vad jag kommer få :P :D..

jag vill såklart ha kameran också (den har jag dessutom kollat på mycket längre) men jag är i större behov av en ny dator (min suger) och sålänge, innan jag har råd att köpa kameran själv så kan jag låna pappas :)



Den blir min om 2 veckor :)


Nu hade jag tänkt sova.. får sovmorgon för jag lämnat in uppsatsen :)..godnatt!

Igår och idag

Igår kom jag till skolan och hade mediaproduktion..fick inte så mycket gjort om man säger så :P..sen mediakommunikation och då blev vi klara med arbetet! :) nu är det bara redovisning kvar.. sen stack jag hem och skulle egentligen plugga men det blev att jag kollade på hela säsong 5 (avsnitten som finns än så länge) av Greys Anatomy..sen pluggade jag faktiskt! :P

Idag var första lektionen som är 3 timmar lång inställd..det var lite surt men vi fick iallafall mycket gjort på projektarbetet! :).. sen hade vi miljöprov..det gick faktiskt helt okej..men jag har nog gett upp hoppet om ett VG.. sen åkte jag hem men gick direkt till Hanna där Josefin var och sen kom Janni :).. Hannas marsvin föder barn snart! :D..tjock och rund som en boll är hon ^^...vi kollade på sex and the city filmen och rökte vattenpipa :)..sen kom Janinas älsk och sjutsade hem oss :)

nu är jag här hemma och är SÅ glad över att jag gjort provet och uppsatsen..i mycket kvar i skolan nu!

Att göra:
Miljöprov [x]
Miljöuppsats [x]
Miljöredovisning [ ]
Mediakommunikation [x]
Mediakommunikationredovisning [ ]
Arbetsprover [/] pågång..


mitt liv har bestått av plugg ett tag nu..men nu är det no more! :D

Greys Anatomy

Har jag kollat på heeela dagen.. 11 avsnitt..jotack, inget liv?


Som sagt var jag på resturang med Sandra och Daniella igår :)..fick maten för myyycket billigare än vad det egentligen kosta ;).. sen på kvällen stack jag till ullis och kolla på film

idag har jag..som sagt..kollat på greys anatomy och pluggat liite... känns verkligen som denhär uppsatsen INTE är bra..usch..nu känner man verkligen pressen de sista veckorna av denhär terminen..

fortfarande förkyld, när ska det gå över?! :/

Regnig lördag

Igår åkte jag och mötte Janina och så gick vi och handlade :) och åkte hem till mig sen..käka mat och kolla på Idol och så :)..synd att Robin åkte ut.. men jaja :P..sen skrev Janina sin psykologiuppsats och efter det stack vi till Jenny, klockan 12 på kvällen ;)... satt och snackade och spelade singstar..trevligt!...vi stack hem till mig igen vid 3 och råkade väcka pappa..(A).. han var sjukt arg :S...

Nu har jag precis följt med Janina till fruängen... jag måste egentligen plugga.. skriva klart miljöuppsatsen... jag behöver hjälp!..åtgärder till skogsskövling, anyone?

om ett tag ska jag på resturang med Sandra och Daniella :)

Friday! :D

Idag är det fredag..som om ingen visste det? :)..jag vaknade skitsent!..pappa kommer in i rummet och bah "Claire, sover du fortfarande?! klockan är kvar i 2!"..hehe...nu är jag uppe iallafall, har duschat och sen..inte gjort ett skit..vilken produktiv dag... Jag börjar bli hungrig..kanske borde äta nåt?

Jag måste plugga! inte så taggad.. men dendär miljöuppsatsen måste vara klar på Onsdag :(... Jag är sjukt stressad med allt skolarbete nu..och att plugga på en fredag är inte så kul..sen mer plugg i helgen pga miljöPROV..usch.. jaja, får tänka positivt..det är trots allt bara 2 veckor kvar tills jullovet! :D

Annars vet jag inte vad jag gör idag..kanske vara med kompisar? :).. nu måste jag plugga! (eller äta) hejdå!

hej

Idag var en rätt slapp dag i skolan..gick upp extremt tidigt dock..kl 6..åkte sen till skolan, kom dit typ 10 i 8 och åt frukost..hade projekt och företagande..jag säger bara..det funkar inte att ha det så tidigt på morgonen!..jag skrev på datorn..och det blev mååånga fel..haha..sen var det mediakommunikation..vi stack till Stadium och gjorde en undersökning..sen lunch, sen hade jag körskola och läraren bara klagade hela tiden..:P..sen åkte jag till Hanna där Jossi, Janni och Jenny var :)...vi drack lite vin och så :)..nu är jag är hemma och har tråkigt..

Godnatt

ojoj vad seg dag det var idag..jobbade inte ens på den långa grafisk-lektionen..men vi fick iallafall lite gjort på projektarbetet...sen världens tråkigaste projekt och företagande...usch..jag hatar det! men det blir allt lite roligt så det är den sista lektionen på dagen och man är så trött då så jag och sandra bara satt och skrattade :P...efter skolan mötte Janni mig i T-centralen och vi åkte hem till mig och lagade mat :)..hon var här ett tag och sen när hon stack hem har jag bara slappat..

har ägnat kvällen åt youtube-filmer med dendär hysteriska tjejen i Idol som får träffa Johan.. åh herregud... tjejen får ju totaldamp och hyperventilerar..älskar Johan mer än sin familj?..haha..roligt detdära..

nu ska jag snart sova..det är en dag imorgon också (med projekt och företagande tidigt på morgonen :().. så jag säger godnatt!

sjuk :/

mhm.. som jag sa förut..jag är sjuk..eller inte jättesjuk men usch..min hals känns helt hemsk.. miljöprovet har iallafall blivit flyttat till nästa vecka så jag slapp plugga idag :D..kunde vila istället..käka Ben & Jerrys och kolla på nya heroes-avsnittet..väldigt spännande och bra avsnitt! :).. jag vill ha mat nu!..det luktar så extremt gott i köket men maten är inte klar än :/...

får sovmorgon imorrn! :D eftersom vi inte har naturkunskap och sen är det min håltimme så börjar jag 12.15 :D..eller 11.15 om jag väljer att äta i skolan.. woho :D..

suck..

Sitter i skolan och ska göra ett bokslag men har INGEN inspiration över huvud taget.. det står still i hjärnan.. vad ska jag göra?! Jag är int nöjd med arbetet jag gör och det suger :/...

sen har jag sjukt ont i halsen också..hoppas jag inte börjar bli sjuk.. fast det har jag nog tyvärr redan blivit.. jag vill bara sova!

Julhandlat

Idag efter skolan mötte jag Izza i Odenplan..vi stack först och fikade på Espresso House..sen gick vi och julhandla... Izza köpte lite saker och jag köpte julklappar till mamma och pappa bara än så länge...men nu vet jag ungefär vad jag ska köpa till alla så det är rätt lugnt :)

Jag kom på idag vilken laptop jag vill ha..är extremt kräsen när det gäller datorer men nu har jag hittat den perfekta för mig :D



Hp Pavilion DV5-1115


Jag kanske får den faktiskt eftersom pappa håller med om att min dator suger..

åh..

.. fy vad varmt det är! Sitter i klassrummet och typ dör av värme känns det som..

imorse käka jag frukost i skolan som vanligt :)...stack tidigt hemifrån..var klarvaken och i skolan typ 40 minuter för tidigt haha..hade mediaproduktion men jobbade knappt..total hjärnsläpp :P.. nu har vi mediakommunikation.. jag, daniella och jonathan har precis varit ute och filmat folk :D..fråga om de motionerar haha sjukt oseriös film det blev..nåt fyllo typ "aa jag går 3 mil om dagen"..aa säkert ;)

en annan: Jag är sjukpensionär så jag har kan inte säga till om nåt..
när vi sedan fick honom att svara så pratade han hur länge som helst haha..skön snubbe :D

nu är vi tillbaka i klassrummet (kanske märks eftersom jag skriver här? :P)..snart är det mentorstimme, lunch och sen handledarmöte.. sen ska jag möta Izza :)

RSS 2.0