Sjuk :(

Igår var jag på jobbet (eller praktiken då) och efter det drog jag hem och chilla ett tag, sen mötte jag Janina och så åkte vi till Odenplan för att sola solarium för första gången :D..jag är typ redan beroende, vill sola hela tiden..illa..men det är ju inte bra.. aja, ska iaf sola en gång till innan studenten, typ på söndag eller måndag :)

idag har jag varit på jobbet men gick hem tidigare för mådde så dåligt! är ju sjukt förkyld och sen fick jag sprängade huvudvärk så pallade inte.. två huvudvärkstabletter, en dusch och lite medecin senare sitter jag här och mår lite bättre, ska dricka te och äta choklad :)..jag vill bli frisk nu!

föresten en läskig sak hände igår :O en tant blev rånad stackarn.. en man tog hennes plånbok :( hon gick och sa det till mig och började gråta och allt :(..idag fick jag prata med polisen men nån hade tydligen sagt att jag sett rånet..öhm nää? tanten kom ju bara fram till mig och sa det när jag satt i kassan..aja..

hejhej! :D

nu orkar jag inte sammanfatta dagarna, för det var så längesen jag skrev, så ni får bara dagens ;) eller gårdagens då..

iaf, först, kl 1 typ träffade jag massa kompisar från internet :D..trodde det bara skulle bli hannes men det var Miran, Vickan och massa andra :D..vi satt och fikade i gamla stan på café mineur i typ 3 timmar, mysigt :)..sen åkte jag hem till jossi och vi gjorde oss iordning för ethels fest.. jag var inte bjuden som gäst, utan som barnvakt ;)..14 barn att ta hand om tillsammans med en annan..jobbigt, men ändå ganska kul :)

men de 2 sista timmarna hade typ alla barn stuckit hem så då kunde jag festa loss :D.. låter kanske inte så kul att dansa med massa vuxna på 50årsfest, men seriöst, det var askul XD..alla vuxna var ju gaanska fulla och dansade skitmycket, och Jocke var roligast av alla, HAHA, han dansade skitkul XD..sen var det öppen bar också så massa goda drinkar gratis :)..300 kr för att passa barn och sen festa är nice tycker jag ;)

Jag erkänner..

Jag gillar en låt av Britney, hemska tanke..




har ni tänkt på att If you seek Amy egentligen betyder F U C K me..?

En lista bara

för jag har tråkigt..

DIG:
1. Hur lång är du? 165 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? KANSKE sjuksköterska.. men just nu gillar jag konsum, så vill jobba där sen.. fast vilken framtid, KONSUM liksom, haha
3 Vad pluggar du? Media
4. Har du långt hår? mellanlångt
5. Vilken hårfärg har du? mörkbrunt
6. Sminkar du dig? japp!
7. Har du haft sex senaste månaden? yes
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? svart bh, vita trosor

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? lite mer än 2 timmar sen
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? var nog sandra..
3. Har du kysst nån kompis? pussat på fyllan :P
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? nej
5. Vem har du varit kompis med längst? Jossi
6. Vem känner dig bäst? Janina tror jag
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? kommer inte ihåg, var väll ett tag
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? det skulle jag nog inte
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? nej

KLÄDER:
1. Vad hade du på dig idag? mörkblåa jeans och en grå-mönstrad t-shirt
2. Har du bytt om idag? när jag bytte om från sovkläder imorse, och jobbskjortan..
3. Favorittröja? vet inte
4. Sexigaste klädesplagget på killar? jeans, när dom sitter snyggt!
5. Har du gett bort kläder nån gång? japp!
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? jaa
7. Har du handlat kläder genom internet? nej inte vad jag minns
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? nej
9. Fulaste plagget killar kan ha? strumpor i sandaler? haha
10. Vad använder du för skor? svarta tygskor

RELATIONER:
Hur långt är ditt längsta förhållande? har inte haft ett riktigt förhållande
Har du pojkvän/flickvän nu? nej
Vilka är det viktigaste delarna på en kille? humorn, håret, leendet
Hur ser din drömprins ut? mörkt hår, lite rufsigt, slarvigt tillrufsat sådär, inte för lång.. typ 170 cm eller nåt, snygg rygg, inte för muskulösa armar
Hur många har du haft samlag med? 1
Har du varit kär? japp Har du blivigt sårad? många gånger
Älskar du någon? självklart!

haha

Jag har typ inget annat att skriva om än Konsum nuförtiden :P..men jag var iaf där, var bara pyttelite i kassan, sen packa jag upp varor (frys-varor, KALLT!) och stog i konditoriet.. en kund ville ha 20 hallonbakelser, hahhaha.. sen drog jag till UM och gjorde ett test.. sen åkte jag till Jossi där janni och jenny var :)..jossi klippte jannis hår och det blev så fint :D.. vi hade ansiktsmask och man känner sig ju så fräsh efter:)..sen noppade och formade jossi mina ögonbryn :)..sen stack jag och janni till mig och käkade, chillade, hon stack hem sen och jag har bara suttit här framför datorn..

vad som händer i helgen vet jag inte..:)

dagen :)

Idag har jag haft en väldigt varierad dag :) har suttit i kassan, och märkt att efter att ha gjort det i flera dagar så är det inte så farligt med varuplock längre ;)..det var faktiskt KUL att göra varuplock :P.. sen lärde jag mig också att stå i konditoriet och ge bakelser till kunder haha, men är as-seg på det :P.. så fick jag lära mig hur man gör med den grillade kycklingen :P..längtar INTE tills jag lär mig fisken, det luktar så äckligt :P..

så det är det enda jag gjort idag :P..jobbat på konsum med olika saker.. men en bra sak är att fast jag slutar 4 så känns det inte så sent.. om man sitter i skolan till 4 känns det som en skitlång dag men inte nu :)

imorrn kommer den söta praktikanten tillbaka, niice ;) haha

hej! :)

sjuk :(

Kort sammanfattning av dagarna :)

i... fredags..eh vad gjorde jag då? jobbade (praktiserade) på konsum, sen kom sandra och Izza till mig, vi kollade på film och gick ut och rökte vattenpipa :)..

i lördags var det ungdomskväll i kyrkan och sen stack jag hem till jossi och jenny och kolla på Robinson :)

i söndags tog jag en promenad till Janni och var med henne ett tag, vi luffade runt i skärholmen haha, sen åkte jag hem..

I måndags jobbade jag också, sen skulle jag åka och kolla på Izzas teater :)..det var premiär och den var asbra!

Igår satt jag i kassan hela dagen på konsum, finns en söt kille som också praktiserar där ;)..sen tog jag en promenad med Ullis och sen träffa jag Janni och Jenny och vi åkte in till stan och kolla på Standup komedi :D.. på klubb Ego.. det var askul!..drack några öl och kolla på massa komiker :)..Magnsu Betner var där men han var inte den bästa.. sen käka vi på donken.. däckade direkt när jag kom hem vid 11..

Idag har jag också bara suttit i kassan.. dessvärre är jag sjuk, trodde rösten skulle dö flera gånger när jag prata med kunderna..det var en asläskig kund!..han skulle handla och typ börja snacka massa typ "jag gick förbi en cirkus, och barnen kastade sten på dromenarerna..det får dom inte göra, bara för dom inte har nåt annat att göra..dom stenade dromedarerna... Stalins son är död, STALINS SON ÄR DÖD!!!" han lät heelt psykad :S

nu segar jag bara hemma, astrött är jag..

bild på piercingen..

Juste, det glömde jag i förra inlägget ;).




piercad :D

Hejhej! :) igår började jag med kassa på konsum, det var kul :)..efter praktiken drog jag till Jossi där även janni var så var vi där ett tag och kollade på sex and the city :)..sen drog jag hem..

idag satt jag ganska mycket i kassan :D..börjar bli ganska snabb nu ;)... fast det svåra är ju att komma ihåg PLU-numrena, alltså numret man knappar in för grönsaker och sånt som inte har streckkod.. men jag har lärt mig några utantill iaf ;) jag fasar när någon köper bröd för jag vet ALDRIG vilken kod det är då XD

Jenny kom och hälsade på mig när jag slutade så drog jag till East street och piercade mig i läppen :D..gjorde inte så värst ont.. blev nöjd iaf :D..sen mötte jag Jossi och hanna och jossi köpte en klänning till studenten, ASFIN!.. jag får panik, jag måste hitta en!..sen fikade vi lite :).. sen drog jag hem och ullis kom och hämtade några avsnitt av greys, sen tog vi en promenad :)..juste det gjorde vi igår också..måste ju kombinera dieten med motion ;)..

Aj aj

Vad har hänt sen sist jag skrev då? :) I söndags var jag med Janina, sen åkte vi hem till jossi och jenny, spelade kort och sen tog jag en 3 timmar lång promenad med sandra :)

Shabbe typ hatar mig eller nåt..han är konstig, aja!

Igår var min första dag på praktiken :D..konsum, varuplock hela dagen.. idag var det också bara varuplock.. ni ska veta hur ont jag har! Mina armar är döda..träningsverk.. jag kommer bli vältränad av dethär jobbet ;)..nästa vecka får jag börja med kassa :D

Sen ska jag börja med en diet också, börjar imorrn, idag vägde jag mig och mätte mage, höft, lår och sånt..siffrorna var INTE vackra!... så nu ska jag endast äta (eller dricka) sånnadär pulver-milkshake..i en månad, slutar när jag tar studenten och får se om jag fortsätter sen.. hoppas på att gå ner minst 10 kg iaf :)..

kommer bli jobbigt men om man vill gå ner i vikt så får man ju kämpa..inget godis till mig nu!

Hårfärg :D

Nu sitter jag här med hårfärgningen i håret :D..jag ser mobbad ut, tänkte bara meddela er om det ;) nu ska jag kolla Robinson :)

dagen :)

Igår kom Ullis och Izza till mig :)..vi hjälpte Izza med en läxa som skulle skickas inom en halvtimme, sen kolla vi på film, Kungfu Panda hahah, gud vad vi garva :D..sen stack Ullis hem och jag och Izza sov..Izza skulle upp tidigt idag för att träna till sin slutproduktion så jag gick upp rätt tidigt också..typ 9.. mamma hade bakat scones :).. så jag har mest slappat idag framför datorn :)

sen mötte jag Jossi i fruängen och vi åkte in till stan och jag köpte hårfärg (mörkbrunt, mamma ska färga på mig ikväll :)).. och läppglans, den från Maybelline som ska typ förstora läpparna? :) och Jossi köpte hårfärg och ansiktsmask :) sen fikade vi, och nu är jag hemma och ska käka, hejdåå! :)


nya tag!

Ojoj, nu har jag inte skrivit på en hel vecka!..skärpning ;)..vilken ångest jag har, nu måste jag nu skriva om varje dag (nej, jag vet att jag inte behöver men jag känner mig ju så tvungen :P)

iaf, Lördag var ju min födelsedag :D..fast inte mycket hände, jag fick ingen sång och jag fick sitta där helt själv och öppna presenterna hahah.. jag fick iaf
Två böcker
en borste (totalt oanvändbar för mig eftersom jag inte använder just sånna :P)
presentkort på kicks 500 kr
En vinflaska
1000 kr

sen gick vi på resturang, och resten av dagen slappade jag bara..hade inte lust att hitta på nåt :P

På Söndag kom Janina till mig ett tag för att hon lämna tillbaka min väska som hon lånat..sen stack hon och Sandra kom och vi fixade iordning oss inför Skivan... så åkte vi iväg, mötte Shabbe och Marcus och gick med dom på skivan :)..roligt, men jag var full, ramlade i trappan och fick ont i rumpan, haha :P sen följde alla med mig hem (Sandra, S och M då..) och vi sov..

Jag och Sandra tog sovmorgon på måndagen och trodde vi skulle få frånvaro från första lektionen men den var ändå inställd så det var ju tur! :)..sen hade vi mediakommunikation, fick fika och gjorde utvärdering.. sen var det prov på filmkunskapen och det gick väll helt okej, men kunde ha gått bättre..det enda jag hade pluggat var ju på tunnelbanan till skolan :/ efter skolan träffade jag Mikaela och hängde med henne ett tag innan jag åkte hem och chillade :) juste, trodde allt var bra med S, men på kvällen smsade jag honom och frågade en fråga som borde vara extremt lätt att svara på men nej, nu betedde han sig som en idiot och jag tror han bara utnyttjar mig.. så jag var arg i typ två dagar efter

På tisdag var vi lediga för det var resursdag :D..jag åkte och mötte Janni och sen kom även Jossi, stack till UM och tog dagen efter-piller.. iaf, sen stack vi och handlade, gick hem till Jossi och satt där och käka :)..sen var vi så trötta så vi typ gick och la oss haha men vi bara låg där och stacka :)..sen ville jossi åka och köpa en ansiktsmask så hon släppte av mig hemma för jag ville hem, sen efter ett tag åkte jag och mötte Izza i Älvsjö, och vi promenerade hem till mig, väldigt sakta haha.. en halvtimmes promenad tog 2 timmar ;)..fast vi stannade ju på vägen i en park, snacka, drog till en pizzeria och käka och så.. sen på kvällen kolla vi på film för att jag skulle kunna skriva min sista filmkunskaps-uppgift..

På onsdagen kom jag till skolan och hade grafisk kommunikation, gjorde utvärdering, fick fika, och körde land och stad (eller vad det heter?) :D.. sen religion och vi kollade på Matrix..fast jag orkade inte kolla :P, när vi slutat gick jag med daniella ett tag, jag käka på donken och sen mötte jag Janina och vi åkte hem till mig och chillade :)

Torsdag, VALBORG! :D...dagen började med religion, fika (hahah vi får alltid fika av alla lärarna dom sista lektionerna :)), och kollade klart på matrix..lunch, sen en sista mentorstimme med klassen någonsin!..fika även där, sen bar det av till vanadislunden för mösspåtagning!.. du gamla du fria, tal från rektorn, studentsången och ett foto senare stack vi till tunnelbanan, åkte hem och var där ett tag innan jag och daniella åkte iväg för att fira valborg :) vi åkte till Gullmarsplan och mötte Izza och massa av hennes kompisar, plus andra, totalt var vi typ 30 pers? vi var många iaf :)..tog bussen ut till tyresö och fick gå i 4 km i uppförsbackar, så STÖRT jobbigt eftersom vi hade så tung packning med dricka och sånt :P.. kom äntligen fram till ett så fint ställe :D..typ skogen fast ändå inte, och vattnet brevid och allt var bara asfint :) vi tände engångsgrillarna, grillade god mat, drack och snackade :)..jag satt ute på bryggan största delen av kvällen med Daniella, Kulan, och diverse andra som kom och gick ;).. men fy sjutton vad jag frös! hade inte med mig så varma kläder så jag satt och huttrade hela kvällen..tur att Kulan är gosig och kunde hålla om mig haha.. gud vad full jag blev, mådde skiit, jag ska ALDRIG dricka sådär mycket igen..jag vet att det är sånt man bara säger men jag menar det..usch, vill inte må så igen.. sen började vi gå hem igen, nu i nedförsbackar, och utan tung packning :)..mina fötter gjorde dock skitont för jag frös så mycket men annars var det lugnt, det var ju mycket lättare att gå tillbaka..tog bussen till gullmars, och sen tunnelbanan hem, jag och daniella kom hem runt 3..

idag är jag skitbakis, hade asont i handlederna av nån anledning :S.. har suttit ute i solen och läst typ bara..
sen är det bra att jag ignorerar S nu, för nu när jag är sur och inte skriver så kommer han till mig ;).. han smsade imorse och han brukar aldrig vara den som gör det först..det är bara att vänta och se om jag kan förlåta honom..

ikväll kommer Izza hit :)..snart ska jag nog äta

och INGEN MER SKOLA!!!!.. det är så sjukt..klar med alla uppgifter, och på Måndag börjar praktiken på Konsum, hoppas det blir kul! :)..vad som helst är bättre än skola iaf som jag är såå trött på!..

nu ska jag sluta skriva, dethär måste vara det längsta inlägget jag nånsin skrivit..hejdå!










RSS 2.0