Ojdå :O

hehe..inget blev riktigt som jag tänkt mig..jag gick till fruängen och mötte janina..sen åkte vi till IKEA och hon käka där..sen åkte jag hem..kom hem så sent så pallade inte laga mat men brorsan hade ändå lagat nån mat som jag åt istället :)..sen kolla jag på Idol, synd att Rasmus åkte ut :( han har sjukt fin röst!

Jag har inte pluggat än..duktigt Claire..DUKTIGT!... kanske borde börja med det snart? (A)


Klicka på denhär länken och fyll i för att vinna Idol-biljetter :)

http://kartesch.com/games/game_load.php?sid=9&gid=24&uid=0&rid=17617&status=2

och när ni väl är på G kan ni ju bli medlemmar här också:

http://www.gratisgodis.se/?r=251664

;D

Skolfoto :o

Idag blev jag klar med reklambilden :D egentligen var jag klar för några lektioner sen men idag skrev jag ut den på A3-papper och så... den skrivaren är världens segaste! tog typ 10 minuter att skriva ut så blev det fel och skrivaren blev helt knas..tog typ halva lektionen innan jag skrivit ut XD.. efter den lektionen hade vi Skolfoto..haha jag fick stå högst upp för första gången XD dom längsta fick sitta och kortaste högst upp..tvärtom till hur det brukar vara...hoppas jag blev bra :O..sista året nu liksom..

sen hade vi Naturkunskap..och jag fick VG- på provet! :D jag äger! typ..jag typ "VA?! skojjar hon eller?"...för när hag gjorde provet tyckte jag det gick SKITDÅLIGT...aja, bra iaf att det inte gjorde det :)..kolla på nån film om typ rymden men egentligen vet jag inte vad den handla om för jag kolla inte så mycket (A) svarade mest på frågorna som vi fått...sen handla jag lite i konsum och nu är jag hemma och har kollat på heroes :D..senare ska jag plugga och laga mat...

blä

Jag har så sjukt tråkigt! Jag är klar med mitt fördjupningsarbete så nu har jag inget att göra på lektionen..typ ingen rolig är inne på msn och blä! Jag har tråkigt tråkigt tråkigt och det enda bra är att jag slutar tidigt, 12 :)...

Nu har jag skum smak i munnen..mint-halstablett med chili :S..helt okej är den..men riktigt skum och stark :P

kallt!

Jag och Josefin kollade på Andra Avenyn och Parlamentet :) sen gick vi på promenad och mötte Love :) gick omkring ett tag och bara snacka om saker :)..sen följde vi med Love och väntade med henne på bussen..när den kommit gick vi hem :)..fy vad kallt det är! Jag gick med världens varmaste kofta och halsduk och ändå frös jag nästan ihjäl :P..äntligen hemma! och jag är sjukt hungrig men ofta man äter såhär sent? jag borde sova men är inte trött..

Trädgårdsarbete :P

Idag har jag typ bara..kollat på Kyle XY och jobbat i trädgården..mamma sa att jag fick betalt så ;) då säger man ju inte nej! men shit vad ont jag fick i armarna.. sågade med motorsåg och högg ved och skit och..aa..det värker..

har varit så seg idag...snart kommer Josefin över och kollar på Andra Avenyn :) sen ska vi ta en promenad..:)

neej :(

Ojdå...heh.. mamma kollade nyss på Coop-räkningen..jag handlar tydligen för mer än 1000 kr i VECKAN..så...hon tog kortet :(...jag vet att jag har svårt för att kontrollera mina köp..blir alldeles för mycket godis och sånt... nu får jag bara kortet om jag vet att jag måste köpa nåt VIKTIGT...gah..tills jag kan visa ansvar..då kanske jag får tillbaka kortet?.. :/ och om jag får tillbaka kortet måste jag ju visa ansvar att jag inte ska handla varje dag..

Nu kommer Konsum gå i konkurrs..deras bästa kund är borta ;)

Språk?

Jag och brorsan hade nyss en lång disskution om språk :P..enligt honom så är det svårare för honom att ställa om till svenska efter att ha pratat engelska för han är bättre än mig på engelska... det låter väldigt roligt..om han pratat engelska ett tag och ska säga nåt på svenska så blir det ofta att det han säger på svenska blir engelskt uttal :D..JAG, kan ställa om från engelska till svenska perfekt utan uttals-fel eftersom jag tydligen är sämre på engelska? okej, han ÄR bättre.. han menar bara att engelska och svenska har olika tonlägen... jag har tydligen svenskt tonläge när jag pratar engelska men mitt uttal är ju ändå typ perfekt så vad spelar det för roll?

Vad tycker ni är bäst? Att kunna ställa om från engelska till svenska utan uttalsfel men med något fel ton när man pratar engelska ELLER att ha helt perfekt engelsk ton men att ibland uttala svenska ord fel när man ställer om?

Jag vet inte varför jag skrev dethär XD men liksom..jag förstår inte vad han menar.. mitt engelskauttal är bra men i England skulle folk höra att jag inte bor där för att TONEN är något fel? :S..om mitt uttal ändå är bra..vad spelar det då för roll som sagt?.. JAG tycker allt att det är bättre att låta bra på svenska ;)

hahaha!

usch vad trött jag var igår..satt och kollade på heroes sent på kvällen..sen la jag mig i sängen och råkade somna till typ 2 :D..gick upp, asförvirrad, stängde av datorn och gick och la mig igen :P

nu på morgonen har jag inte gjort ett skit..läst lite... käka lunch...kollat massa på Kyle XY..

hahaha min bror är så förvirrad! paketet med pucko (hahah kul det lät..men chokladdrycken ni vet) var brevid honom på bordet, jag häller upp ett glas till mig och ställer tillbaka det där

Thomas: men ställ tillbaka det i kylskåpet!
Jag: Men det låg ju brevid dig så jag trodde du ville ha det där? :S
Thomas:....va?...jag trodde jag ställde tillbaka det i kylskåpet
Jag: HAHAHAHAH!

Hot chicago

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum! Det såg som vanligt ut som ett bombnedslag så jag städade utan att ens tycka det var jobbigt :D rensade även bokhyllan på lite fler böcker så nu har jag mer plats där :) sen har jag typ slappat bara..juste...övningskörde lite med pappa :) körde till Skärholmen på en större väg än jag nånsin kört på innan men det gick braaa :)..jag parkerade perfekt..okej..NÄSTAN perfekt..hehe (A)...pappa skulle köpa en motorsåg...sen när jag skulle köra hem blev pappa arg...jag började typ byta fil så kommer en bil i vääärldens fart och kör nästan in i mig? pappa typ "DU BYTER ALDRIG FIL UTAN ATT KOLLA FÖRST!!!" men jag hade ju kollat?! bara att bilen åkte så fort så man hann inte se den :S

seen kom janina till mig :)...gick och mötte henne i fruis och vi handla lite...Fruängens konsum har ÄNTLIGEN börjat sälja Ben&Jerrys! :D:D:D sen stack vi hem till mig, kolla på TV, och sen kolla vi på gårdagens avsnitt av Andra Avenyn som vi missat sen typ somna jag nästan haha

sen skulle vi gå och fota lite till en uppgift i skolan..men det var redan så mörkt så jag vet inte om bilderna blev bra? vet inte om vattnet syns men får se hur det blir på datorn :) sen gick vi och handla IGEN..lite frukostflingor och sånt :)...sen tog Janina bussen hem och jag gick hem och har beställt världens godaste Pizza, hot chicago! :D...hemkörning...jag pallade verkligen inte  gå dit..men Pizzan tar EN TIMME!!! hur i hela... kan det ta en timme att få en pizza?!..aja..den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;)

:D

Imorse var jag huur trött som helst..upp kl 6 för att hinna duscha och åka till skolan..köpa en "stor vanilj latte" på espresso house i Odenplan..snart blir jag stammis där..killen som jobbar där varje morgon kommer snart inte ens behöva fråga vad jag vill ha ;)..för jag tar alltid samma sak :) men den är så sjukt god, älskar espresso house! fast det är så dyrt så varje dag kan man ju inte köpa nåt där precis..

iallafall, jag kom till skolan tidigt..mycket tidigt...dom hade typ inte ens öppnat dörrarna..men sen blev jag insläppt, satt i soffan och drack min latte :) sen hade vi projekt och företagande..svarade på frågor bara typ... sen mediakommunikation och vi hade bara redovisning inför läraren och sen fick vi sluta :)...redovisningen gick SJUKT BRA!!!..det kändes verkligen skitbra, han ställde frågor som gruppen inte förberett men ändå kunde jag improvisera och svara på frågorna som om vi verkligen hade tränat på det..jag kände mig som ett proffs haha ;)..han sa att vi kunde förvänta oss ett högt betyg och det låter ju bra :)..typ MINST vg..:)

sen slutade ju då jag för resten av klassen hade historia..men jag bara käka lunch och sen åkte jag hem..Jossi kom över med bilen och vi åkte och hämtade upp Janni från hennes skola ;)..det är nice att ha kompis med körkort! :D körde till heron city och vi satt där och käka lite :)...sen åkte vi hem till Jossi, körde lite Guitar hero..jag övade liite körkortsteori..nu kan ju Jossi hjälpa mig! ;) sen typ hjälpte vi hennes mamma att flytta bokhyllor och satte upp själva hyllorna i den..det är faktiskt kul att bygga sånt! :D...sen kolla vi på Idol och sen skjutsa Jossi hem mig och Janni :) nu sitter jag här..imorrn är det ledigt..superskönt!..men helt sjukt, har ju knappt haft nån skola denhär veckan...

wiie :)

Josefin kom över och vi satt och snacka i typ evigheter :) nu har ju hon sitt körkort så hon körde mig runt i kvarteret lite ;) UTAN förälder denhär gången haha eftersom hon inte behöver handledare nu :).. vad sjukt det kändes! :D snart blir det jag också som tar körkort..heh, förhoppningsvis :)

nu ska jag sova, godnatt på er!

hejhej!

Efter att ha tagit en promenad och kollat lite på Kyle XY så gick jag och mötte Janina :)..vi stack hem till henne, hängde där ett tag..sen gick jag till bredäng för att ta bussen hem när hon skulle träffa hubbe :)..har suttit här hemma och slappat bara..kolla på Idol nyss :) min favorit åkte ut! :(..men nu har jag en ny favorit :)

imorrn är det skola igen..men det är en skön dag, slutar 11.15 :)..och på fredag är jag ledig som vanligt..sjukt lite skola jag haft denhär

hihi :)

Idag är vi lediga så att vi kan jobba med projektarbetet..jag blev rätt nöjd med min illustration..fast bildkvalitén suger men aja :P såhär ser den ut :)





Snart ska jag nog ta en promenad hade jag tänkt :) det ser så skönt ut utomhus!

Heroes!!

OMG..OMG...OMG...alltså..guud..allt var så oväntat..och gud vad bra det var..jag är helt hyper just nu...och måste vänta EN HEL VECKA tills nästa avsnitt..shit...

:)

Andra avenyn var jättebra! :) Idol..jag har inte riktigt hittat nån favorit än...

snart ska jag kolla på dom tvp första avsnitten av heroes tredje säsong :D

Jossi! <3

Idag klarade Josefin av uppkörningen och har nu körkort! :D Grattis gumman! <333 nu kan du skjutsa oss överallt ;) kommer ju ta flera månader innan jag lyckas klara av det :P

jag kommer vara nörd och kolla på tv typ hela kvällen :P

vänta..nu jag ska bara följa med Janina till bussen!



tillbaka.. hehe..vi fick inte reda på vad vi fick på provet på naturkunskapen :( blev fett besviken :P... efter skolan gick jag till Åhléns och skulle kolla om McFlys nya album kommit..det hade det inte..kollade också vad parfymen jag vill ha kostar...449 kr för 30 ml, den MINSTA flaskan?!..föör dyrt!...sen gick vi (jag, sandra och daniella) till t-centralen och kolla i Megastore om skivan fanns där..där fanns den inte heller...så jag åkte hem och mötte Janni och vi gick hem till mig och käka kakor och muppa oss som vanligt..sen lyssna vi på Nordman hahah Janni är gaaalen i dom ;D..

jo som sagt..jag ska kolla på tv hela kvällen XD...synd bara att Idol och andra avenyn är samtidigt men vi ska pausa Idol (för man kan göra det på min tv) och kolla på andra avenyn och sen kan vi spola förbi reklamen i Idol :)..sen ska jag kolla på HEROES äntligen!!! <333

Imorrn är vi lediga :)..och på fredag (som vanligt ;))..men imorrn ska vi jobba med projektarbetet men kan göra det hemma..jag ska göra min första illustration till boken :)

Nu ska jag typ äta middag :) hej!

förresten!

Här kommer mitt vanliga "dagen"-inlägg..jag sitter på ännu en rätt så onödig lektion...jag har inte mycket att jobba med men ska finslipa min reklam lite :)...tidig lunch :)..och sen har vi naturkunskap..hoppas vi får reda på vad vi fick på provet!

Min bror suger!..:P

Jag är förbannad på brorsan..hans kompis skulle ju komma och kolla på heroes men han var för trött så jag ANTOG att Thomas inte skulle kolla på avsnittet..jag lägger mig igen..nemen..då när jag går upp så har svikaren kollat på avsnittet iallafall och jag får vänta tills IKVÄLL för att få se det! :O inte okej!


Min katt väckte mig kl 5 imorse..han sov på min datorstol (som han gör ganska ofta :)) och sen gick han på min säng och väckte mig..det gör inget för han är söt :)

Nörd! :D

Här har vi en äkta heroes-nörd! :D..tredje säsongen började nämligen idag i AMERIKA! (sverige är så efter! nyligen började andra säsongen..JAG laddade ner såfort ett nytt avsnitt kommit ut i amerika :P)..iallafall..samma sak denhär gången..jag tankar första avnittet av tredje säsongen nu :D..imorgon..kl SJU på morgonen kommer brorsan kompis över..för vi ska kolla på avsnittet XD..yey, 3 nördar som går upp alldeles för tidigt för att se heroes..jag skulle liksom annars gå upp kvart över 7.. då kan man snacka om nörd! :)

:(

Du är sjukt dissig, punkt.

hemma :)

Efter skolan köpte jag, Sandra och Daniella med oss mat från Thaistället och drog till hennes etta i Karlberg :)..satt där och käka och snacka lite skit :)...sen skulle vi ta pendeln till Älvsjö och därifrån tog jag bussen till Jenny så satt vi och drack te :) myysigt!..sen följde jag med henne till fruängen för hon skulle träffa Jocke och Janni kom och mötte mig där, hon hade varit med Emma :)..vi handla lite och stack hem till mig och käka potatis och purjolökssoppa IGEN hahah men det är så gott! :D..sen slappa vi bara lite jag har legat i sängen under varma täcket <3..snart åker Janina hem... jag fryser!

som sagt..

.. denhär lektionen var ganska onödig..har gjort en powerpoint på några minuter, så har inget mer att göra nu.. har inte fotat det jag måste och kan inte göra det denhär lektionen så..nu sitter jag här och har inget att göra :P

Jag skulle egentligen simma idag efter skolan men jag kom på imorse att jag inte orkar det..har fortfarande lite ont i armen och mår dåligt så jag ska sova när jag kommer hem :D

Tidig måndag

Opps, jag är lite väl tidig :P vi börjar om 20 minuter och jag sitter ensam i klassrummet :P duktigt Claire..lyssnar på musik och dricker Esprsso House underbara Vanilj Latte :)

Denhär dagen känns så onödig (haha känns som jag har sagt det rätt ofta)..men jag slutar iallafall tidigt :) 12 :D seriöst. jag älskar mitt schema!

neeej!!!

Angelica är död! :(:( det fick ju inte hända! :'(

han den nya killen är rätt söt..fast jag tycker så synd om honom och blir förbannad på alla som tycker det är hans fel..liksom han kan ju inte hjälpa att hans pappa ger dom prov :/

Andra Avenyn!

Snart snart snart börjar det!!!! :D:D:D hahaha jag är största nörden.men..vi ses! :D <333


dethär var nog det kortaste inlägget nånsin :P

Patrik 1,5

hihi,. på kvällen sen kollade jag och Janni på nån skräckfilm, fast bara slutet av den..den var lite småsjuk fast vi hade ju inte sett hela så man fattade ju inte hela handlingen...och så var det Svensson svensson shit jag har inte sett det på evigheter! :D.. vi gick och la oss typ 4 jag var trött som ett as och så låg Janina och smsa liksom :P på "morgonen" (hmm..typ 12 hahah) så käka vi soppa igen :).. sen blev jag jättejättesugen att gå på bio fick värsta rycket och ville se Patrik 1,5 och Janina hade redan sett den med sin Hubbe men jag bjöd så hon kunde se den igen ;) jag ville ju inte gå själv liksom :P..så vi gjorde oss iordning jättesnabbt för att hinna med bussen och åka dit och när vi gick in i biosalongen så hör jag plötsligt "Claire!!" så kollar jag upp väldigt förvirrat och ser Janinas mamma sitta där några rader upp :P

filmen var iallafall jättegullig :D..den vill jag se igen..fast jag skulle inte betala en biobiljett för att se den igen :P...nu har jag kommit hem och ska käka snart och om lite mer än en timme börjar Andra Avenyyyn! :D:D

blabla!

Idag typ slappade jag hela dagen och kolla på Kyle XY och sen skulle jag gå och möta Janni :)...skulle egentligen till krogen ikväll men Sandra är sjuk så det blev inte av :P..iaf..jag och janni tog en promenad och mötte varandra och var typ huuur sega som helst! båda känner oss lite sjuka och så så vi orkade knappt gå haha vi stannade vid typ varje bänk som två kärringar :D..tog 2 timmar att gå till skärholmen när det egentligen tar typ 55 minuter hahaha...så handlade vi lite där och sen gick vi hem till henne och dansa lite till Lugna favoriter ;)...sen åkte vi hem till mig och fett  irriterande i bredäng..bussen åkte precis när vi kom fram med tunnelbanan..kan den inte vänta lite? dom borde ju fatta att vissa som kommer med tunnelbanan kanske vill ta bussen?! så vi fick vänta i en halvtimme men nu är vi hemma! :D mamma lagar potatis och purjolökssoppa för jag blev jättesugen på det!

Imorgon börjar Andra Avenyn! :D har längtat såå mycket! hahah nu lät jag ironisk..

AJ!

Det blev så att Jenny kom över till mig och vi spelade tv-spel ett tag och sen skulle hon iväg..sen kolla jag på Kyle XY innan jag åkte till Janni..var där ett tag och hon var hundvakt åt typ väärldens sötaste valp! :D <3 sen gick vi till skärholmen och köpte lite naturgodis :) gott! sen åkte jag hem och käka och sen ville Jenny att jag skulle komma till henne så det gjorde jag och sen åkte vi på ungdomskväll i Huddinge..trevligt trevligt! :) kom nyss hem efter att ha väntat på bussen i en eeevighet..det var kallt!


Jag har så himla ont i armen och jag vet inte varför (men det gör Jenny, ellerhur Jenny? ;D)

Tidigt!

okej, egentligen är det inte sååå tidigt..men jag trodde det skulle vara mycket senare för jag låg kvar i sängen och sov jättelänge kändes det som så går jag upp och se att den bara är halv 9 :P och jag är klarvaken! :D så nu är jag lite rastlös och vet inte vad jag ska göra. Idag ska jag kanske vara med Janni lite..men vi får se hur det blir för hon är sjuk..men jag måste hämta mitt busskort av henne :P...ikväll ska jag kanske på ungdomskväll i Huddinge..hela dagen är kanske typ..jag vet inte vad jag ska göra! En sak vet jag, och det är att jag måste städa badrummet eftersom mamma typ tvingar mig... jag är lat och orkar inte! annars vet jag som sagt inte vad jag ska göra idag riktigt. Jag har inga läxor som måste göras.. jag skulle kunna städa mitt rum också så det blir fint igen men får se om jag gör det eller inte :P

Oj, ser ni hur tråkigt dethär inlägget blir? "städa, läxor BLABLA" hahah men jag har så tråkigt och kan inte gå och lägga mig igen för jag är inte ett dugg trött..



Varför
ska jag gilla honom så mycket?!! usch, jag blir galen på mig själv

Simple Plan!

Nu är det bestämt :) jag och Sandra ska på Simple Plan i Globen 31 Oktober :D..eftersom jag missa förra gången dom var i Stockholm så ska jag lätt gå nu :D

och ca en månad senare blir det ÄNNU bättre!..McFly i Wembley, London <333

hemma :D

Jag älskar torsdagar :)...förutom att vi börjar tidigt men det skiter jag i :)..börja 8.20 med projekt och företagande och vi gjorde ett "gantt-schema"..orkar inte förklara vad det är :P sen mediakommunikation och min grupp blev klar med uppgiften idag :)..sen käka vi och nu är jag hemma när resten av klassen har historia :D det är extra skönt att vara ledig när ingen annan är det ;)

hungrig

Efter skolan åkte jag och mötte Janni och så åkte vi till fruängen och handla lite :)..sen gick vi till Jossi och Jenny och så kom Hanna efter ett tag :)..vi käka mellis och satt och snacka om lite..ehm..sjuka saker :P ahahah sen kolla vi på nåt roligt program :) och sen cykla jag och jenny med janni till bussen för att hon skulle hinna :) sen cykla vi tillbaka och kolla på Idol hahaha fett roliga vissa var :D sen kolla vi på ett skitäckligt program om plastikoperationer seriöst vi höll på att spy! :P..det var en fettsugning och så skulle dom ta bort överflödig hud och USCH!!!..sen kom Helen hem och då skjutsa Jossi hem mig:)

nu sitter jag här och är hungrig och ska nog käka en macka snart :)


 AH, jag blir galen!!

...

Igår skrev jag inget för jag hade inte tid.. i skolan gjorde vi inte så mycket..hade grafisk och jag gjorde min reklambild :)..är rätt nöjd men är nog inte helt klar..ska typ ändra den och så..




på naturkunskapen fick vi åka hem för att plugga till provet så Daniella följde med mig hem för att plugga och det tog evigheter innan vi börja :P...sen plugga vi lite och sen laga vi mat..pannkakor..haha jag SUGER på att göra det XD..sen kolla vi på Idol och Legally Blond :)..sen typ..gick vi och la oss för Daniella skulle sova över :)...upp tiiidigt och åkte till skolan och hade prov..gick helt okej, tror jag får G iaf...sen hade jag håltimme och nu är det grafisk :)

Trött!

Nu är jag heelt slut.. det var  inte så jobbigt i skolan iaf... bara chillade, jobbade liiite... sen skulle vi ha första handledarmötet om projektarbetet men Jennie (våran handledare) hade helt glömt bort det så vi fick tillslut be en annan lärare hämta henne :P

sen käka vi lunch på Sandy's... sen skulle jag möta jenny vid hennes skola så jag leta efter bussen och irra omkring i T-centralen som en galning för att hitta rätt buss... och sen så åker liksom den bussen förbi Odenplan :O..jag åkte FRÅN Odenplan för att ta dendär bussen och jag hade bara kunnat gå några meter från tunnelbanan..smart Claire! iaf, jag kom till Jennys skola och stog där och vänta i typ 20 minuter och alla som gick förbi kolla på mig som om jag är ett miffo eller  nåt :P..bara för jag inte går i den skolan.. sen sluta Jenny och vi åkte till Västertorpshallen och simma :) 1 km blev det.. sen basta vi såå skönt! :D

sen var jag hemma ett tag och käka och sen åkte jag på gospelkör och blev skittrött och nu är jag här och lyssnar på lugna favoriter :)

Gubbe :P

Jag har sån träningsvärk! haha ofta man får så ont av att bara jogga lite..otränad, det är vad jag är ;) iaf, jag ser typ ut som en gubbe när jag går..stapplar fram och har ont :P

imorrn ska jag iväg med Jenny och simma efter skolan :) nu när alla andra börjar bli sjuka så börjar jag bli frisk :P

Nya jeans :)

Äntligen har jag köpt nya jeans! :D typ alla mina hade hål så jag var verkligen i behov av nya...mamma betala också, för jeans brukar vara dyrt och min med min ekonomi har jag inte råd med det just nu :P..två par blev det, för 499 kr styck :)...ett par från gina tricot och ett från JC

vad har jag annars gjort idag? läst lite, kollat på Kyle XY..eh.ja sen fick jag skjuts till janina och hon följde med mig när jag skulle köpa jeansen :)..sen tog jag bussen hem :)

jag borde faktiskt plugga! imorrn kommer jag knappt hinna och sen har jag bara tisdag på mig att plugga innan provet..känns inte så bra men jag orkar verkligen inte..naturkunskap är så tråkigt!

Tråkigt!

Jag har så tråkigt just nu..vad ska man göra?

Idag efter att jag hade joggat så städa jag mitt rum..äntligen haha det har varit stökigt så länge! jag rensade bort böcker ur bokhyllan för jag fick inte plats med fler :P..så jag tog bort dom som jag vet att jag aldrig kommer läsa igen..mamma kan sälja dom på handelsbanken så jag kommer få typ 250 kr :).. sen kom söt-jenny :) vi nörda oss framför datorn och spela massa olika roliga spel ;) sen gick vi och mötte upp hennes pojkvän i fruängen för dom skulle på en "hatt-fest" haha... och jag åkte till skärholmen och mötte Janni så var vi där ett tag innan vi stack till henne..sen fick jag sjuts hem av mamma :) skulle käka middag men maten mamma lagat var typ skitäcklig och det tyckte pappa också haha stackars mamma hon brukar vara bra men nu blev det lite misslyckat ;) har kollat massa på film idag och nu sitter jag här och har tråkigt som sagt

jag har prov på onsdag, kanske borde plugga till det? men pallar inte..

joggat

Har precis varit ute och joggat lite...inte bra när man är förkyld..det tog verkligen stopp i bröstet och jag kunde knappt andas..det gör jag inte om igen :/

Daniella!

Såg nyss att min blogg ser hemsk ut nu för att en viss Daniella gick in och kanske råkade ändra lite?`:P nu vet jag typ inte hur jag ändrar tillbaka :O

:)

Nu har jag inte skrivit på ett dag känns det som (fast egentligen var det inte så längesen)..:P..igår efter skolan så åkte jag till Janni :)...var där ett tag och sen åkte jag och mötte Izza..åkte till stan och köpte present till Ullis...sen stack vi hem till mig och kolla på idol och sen över till ullis för att lämna presenten och tog en promenad och sen hem till mig och kolla på sex and the city och 2 ½ men... jag var så sjukt trött och somna typ 12 :P..

idag har vi bara slappat, kollat på Buffy, och jag har fotat lite till min reklambild :)..sen åkte jag till Janni och vi barnvaktade hennes lillebror :)..sen stack vi och handla lite och sen skulle hennes pojke komma så jag stack hem och nu sitter jag här :) ska slappa,kolla på tv och käka lite chips hade jag tänkt :) mår inte så bra, med huvudvärk och hosta så det blir mysigt :)

Trött!

Jag sov HÖGST 5 timmar inatt..typ mindre... jag fastnade i ett samtal på datorn och sen hostade jag så mycket så det tog evigheter innan jag somna... sen försov jag mig och stressa upp hur trött som helst men det var onödigt för vi hade inget att göra på projekt och företagande :P

jag har spelat
http://www.jesper.nu/onlinespel/action/4229-Super_crazy_guitar_maniac_deluxe_2/
hahah långt namn

nu är det mediakommunikation, sen slutar jag :) 11.15 :)...då ska jag till Janni och följa med henne till sjukhuset :)

hihi :)

Vilken slapp dag! som sagt, på naturkunskapen skissade jag bara lite :P..sen på min håltimme satt jag och snacka med hon som sitter i cafét i skolan haha vi börjar bli riktigt bra vänner, hon och jag ;D hah... efter evigheters håltimme (jag gjorde ju inget på grafisk kommunikation :P) så hade vi projekt och företagande och vi har blivit indelade i nya klasser i det så jag och några till från min klass är med parallellklassen, M3B...vi gjorde knappt nåt på den lektionen heller så jag har bara slappat hela dagen i skolan :)

efter skolan åkte jag hem till Josefin och Janina var där och sen kom även Jenny :)..vi spela lite guitar hero och käka och sen kolla vi lite på idol men tv:n typ hängde sig :P

nu stack jag hem i regnet..det var faktiskt rätt mysigt att gå när och lyssna på musik i smådugget :)

börjar om 3 timmar :P

haha är på naturkunskapen nu och har gjort klart rapporten för exkursionen :)..eller..eftersom vi var i grupp så skrev Tobias den haha men han sa det "om jag skriver så ritar du skissen?" jatack! jag klagar inte :)..men liite hjälpte jag faktiskt till :P

så man fick sluta när man var klar med den..och sen är det historia men jag har ju hoppat av den kursen så jag har världens längsta håltimme och börjar om typ 3 timmar  :P

skum natt... helt plötsligt vaknade jag (inte av väckarklockan) och fick typ panik "shit hur mycket är klockan?! :O"... kollar på den och ser att den är 03.30 på natten och jag var klarvaken :P..haha undra varför jag vakna då..men jag somna om igen rätt snabbt och sov till 6 :)

Svart!?

Nu är jag förbannad..mitt hår skulle bli mörkbrunt..mörkBRUNT! tror ni det blir det?..nej, för Loreal visar på förpackningen att det ska bli mörkbrunt och jag väljer den färgen och mitt hår blir svart?!

Jag är trött på att ha svart hår! jag färgade alltid det svart förut och nu vill jag inte och nu ser jag emo ut.

Sen är jag också förbannad för att Sony Ericsson SUGER..min laddare suger..man kan typ inte ladda den..och nu är sladden till datorn också typ sönder..det funkar inte!!! Jag vill liksom kunna ladda min mobil?

jag är hicka och är sur!

men en bra sak hände för ett tag sen iaf :) en som, av nån skum anledning som han inte förklarade..blockade mig för fleeera månader sen..vi har inte snackat på evigheter och jag sket i honom för han var dum :P..idag blocka han upp mig, bad om ursäkt och nu är vi vänner igen :)

Färga håret :)

Snart ska jag färga mitt hår mörkbrunt! :) är så himla trött på mitt fula hår som typ är randigt för jag färgat det så mycket så det blivit olika nyanser och skit :P

haha fett tråkigt idag.. vi skulle ju ut till hagaparken och utforska "kantzoner"...så jag och tobias hitta typ ett dike vid en sjö och satt där i 20 minuter och hade tråkigt och typ "aa..det finns gräs här..och björk..och lönn" haha sen mötte jag upp sandra och daniella och vi tog sällskap till tunnelbanan och jag åkte hem..sen gick jag och mötte janni, vi handla lite och hon råkade packa ner en tants ananas-burk hahahah när jag kom hem hittade jag den påsen och typ "hahah janni du råka packa ner tanten som var bakom oss ananas-burk!" stackarn hade ju betalat för den och allt och nu har jag den :P


för övrigt så är jag lite chockad och OMG just nu (A) haha

Irriterande!

Jag har inget att göra på denhär extremt långa lektionen på grund av att jag inte fotat mina bilder än till reklamuppslaget. pappas kamera var inte laddad så vi laddar den nu under dagen så kan jag börja fota sen.. iallafall, om jag kommit på det tidigare att jag inte skulle ha nåt att göra så hade jag bara kunnat säga det till läraren och slippa denhär lektionen och börjar 13.50! men nu sitter jag här och typ ingen är inloggad..tråkigt!

Jag är jättesugen på en egen systemkamera nu..jag vill inte behöva lånas pappas..


Denhär vill jag ha! <3 visst är den sjukt snygg?! :D men den kostar typ..4000-5000 kr? :P..ge mig pengar? tack :)



Canon EOS 450D

Bio, igen :P

Efter skolan åkte jag hem till Janni :) shoppa lite, jag köpte ett par skor, ett linne och en tekopp :) sen stack vi hem till henne igen och var väääldigt flummiga och sen ville Julle på bio med oss..så vi tre var nyss och såg mamma mia..hahah jag såg ju den i förrgår XD sen fick jag sjuts hem av honom :) jag ska nog sova snart, men ta en kopp te först <3

Tråkighet

Nu sitter jag i skolan och ska göra ett arbete om en fotograf men jag har tråkigt och orkar inte jobba. Istället sitter jag och surfar och petar bort nagellack..DÅ har man tråkigt :P

Nu ska jag lyssna på radio i mobilen, nya favoritkanalen, Lugna favoriter ;)

Depp

usch, jag är bara deppig nu..känner mig så löjlig men aja :P

Idag har jag typ inte gjort ett skit..kollat på Greys Anatomy hela dagen..sen ville mamma att jag skulle laga middag :P..det gjorde jag, sen stack jag och mötte Janni :) handlade lite, snacka, sen åkte vi hem och det var ett fyllo som snacka med oss typ hela resan hem på tunnelbanan..om körkort och typ släpvagnar och växthuseffekten haha :P..och han undrade hur länge Janina hade ODLAT?! sitt hår hahaha han var störd :P

Janni tog bussen hem från fruängen och jag gick :)..käka middagen som jag lagat, kolla ännu mer på greys och nu lyssnar jag på lugna favoriter hahah

Mamma mia!

Var precis på bio med mamma och pappa och såg mamma mia! och herregud vad bra den var! :D <33 typ en av mina favoritfilmer..vill se den igen :) den var verkligen över mina förväntningar och jag hade jättehöga förväntningar :)

Ni måste bara se den!

Tanto :)

Idag har jag varit med Sandra :) hon kom till mig, vi chilla, spela lite rockband :)..sen skulle kulturamas (hennes skola) ettor nollas så vi åkte till Zinkensdamm och mötte upp alla och sen stack vi till Tantolunden :)...världens tråkigaste nollning seriöst!.. jag, sandra och en som heter philip stack och köpte öl och cider och kom tillbaka :)

träffade på några personer jag känner lite..haha vad pinsam jag var en som jag kände igen men inte kunde komma på vem det var (ehm..ja, jag hade druckit lite) bah "heeej Claire!!":D"..jag typ "asså...jag känner igen dig..men..vem är du?`".."maja".."aaaa juste! hej!"

sen kom sandras granne och hans kompis så vi stog ett tag och snacka och sen gick vi + philip till pendeln :)..sen tog jag bussen från Älvsjö och nu sitter jag här :)

mitt internet suger!

Världens skönaste dag idag! :D projekt och företagande på morgonen..det var bara redovisningar så det var en lugn lektion och jag var inte nervös alls! :D det har aldrig hänt förut på en redovisning..jag är ALLTID nervös :P

sen mediakommunikation.. det var en skön lektion..:) vi var flummiga och satt och asgarvade åt våra konstiga idéer..och sen kom rektorn och ville ge oss tips om hur man brainstorma XD

jag slutade 11.15 (vet inte hur många gånger jag sagt det nu :P)..käka lunch sen drog jag och mötte Janni och stack hem till mig :D..körde lite rockband och så..

vårat internet suger.. vi köpte en ny router för det var så dåligt och nu har typ pappa och brorsan tagit sönder den? :S..det funkar just nu men är fett segt :/

imorrn är jag leeedig :D och ska träffa en Sandra (som inte är sandra i min klass) :D <3

Grattis!

Kl 02.44 inatt födde min förra mentor sin bebis :) grattis!


Snart jag jag iväg till skolan.. det är typ föör tidigt att börja 8.20!..men jag slutar ju trots allt tidigt :)

:)

Usch vilken onödig dag dethär kändes som :P..

på morgonen åkte jag sällskap med Jenny till skolan :)..jag var typ sääker på att jag skulle bli sen för bussen var sen och så skulle vi ta pendeln men jag hann i god tid :)

första lektionen var naturkunskap..kändes helt onödigt..pratade typ bara om näringsvävar och att vi ska på typ..jag kommer inte ihåg vad det heter :P..men vi ska utforska "kantzoner" i Hagaparken haha

sen var det Historia..MEN, eftersom jag ska läsa Engelska C så har jag tagit bort historia och Markus (läraren) bah "kan du inte läsa historia också? :(".. haha neej jag hatar historia SÅ himla skönt att slippa :D...så jag satt själv på den lååånga håltimmen, snacka med cafétanten och sånt :P.. sen lunch! :) (känns så onödigt att vänta typ 1 timme på att gå på lunch :P)..sen hade vi grafisk och jag kunde inte göra nåt för jag måste fota till reklambilden som vi ska göra och jag vet inte vem jag ska fota :P

sen projekt och företagande (vad intressant att jag skriver vilka lektioner vi haft va? ;D)..sjukt tråkig lektion..vi ska redovisa IMORRN så vi hade en timme på oss att skriva fakta och sånt...Sandra var övertrött, skrev fel hela tiden och tillslut började vi bara asgarva åt allt för vi var så trötta (så blir det på våra långa onsdagar!)

sen skulle jag egentligen träffa janni men hon var med susanna och jag pallade inte göra nåt "senare" så det blir imorrn istället :) då slutar jag 11.15 pga att jag tog bort historian! :D jag har seriöst världens bästa schema!

när jag kom hem kolla jag på Greys anatomy..typ många avsnitt..nästan det enda jag gjort haha:P..kollat på idol som började idag :) en var ju sjuukt bra!

sen var jag typ lite deppig men nu ere lugnt igen :)

Grafisk kommunikation C

Dethär gör man när man inte har nåt att göra på lektionen och har extremt tråkigt



Duktig! :D

Alltså..jag har märkt att det lönar sig att lägga sig tidigt ;).. söndags la mig mig 12 (okej, inte tidigt..men tidigt för att vara MIG)..då var jag inte trött alls på måndagen och hade en riktigt bra dag :).. den kvällen la jag mig 23.00 (det blir tidigare ;))..jag skulle kolla på sex and the city som börja då men jag sket i det och la mig :) var pigg idag också (2 skoldagar i streck..har typ aldrig hänt förut att jag varit pigg då)

och nuuu.. jag ska ta en dusch och sen lägga mig! :D..och jag är en sån person som brukar ha skitsvårt för att slita mig från datorn och går och lägger mig vid 1-2 på natten..

erkänn, jag är duktig? ;)

jag hoppas på att vara pigg imorgon (undra om det blir 3 dagar i streck? jag börjar ju trots allt 8.20..illa!).. kan behövas..jag slutar 16.05 :(


och så dagen :P

Jag var pigg idag igen :D..nu har jag varit pigg hela dagen i två dagar! det har typ aldrig hänt förut på en skolvecka :P...jag vaknade tillochmed kl 6 och kunde sova ut en timme :)

sen smsa Daniella mig och undra vart jag var..visade sig att hon hade tagit fel på tiden, trodde att vi började 8.20 fast vi börja 9 så hon blev vääldigt tidig ;)

iaf..första lektionen var grafisk C.. vi typ visade våra omgjorda reklambilder (vi skulle göra om diskriminerande så dom inte var det längre)..sen hade vi en liten genomgång av photoshop, lärde oss ettn jättebra tips för friläggning :).. och fick göra nån bild..min blev fett ful:P

sista lektionen var naturkunskap..hade typ genomgång av ekologi och fick svara på frågor..alla gick hem förutom jag + 4 andra :)..sen gick jag upp till biträdande rekorn och ville anmäla mig till Engelska C..jag får ta bort historia då! :D:D:D men..jag trodde det var ett kärnämne?..aja...om jag får ta bort historia kommer jag få världens bästa schema! slutar 12 på måndagar, är ledig på fredagar..och historia är sista lektionen på torsdagar så jag kommer sluta 11.15 då! :D...men jag kommer ha håltimme på onsdagar då dom andra har historia..mindre kul :P

efter skolan tog jag, Sandra och Daniella en promenad från skolan till Gullmarsplan..det var långt!..vi satte oss utanför 7-eleven en stund och då kom värsta psyk-tanten, skrek på typ finska om jesus och hallelujah och började sjunga och skrek att alla var besatta av djävulen typ :S..men jag och D satt och asgarva..hon lät så rolig XD

och så helt plötsligt när vi går där på drottninggatan så ser vi Josefin och Love som satt och fika :)..prata lite med dom sen gick vi vidare.. jag tog bussen hem från gullmars och nu är jag här :)

Janina <3

Idag fyller älskade Janina år <3 hon fyller 18! :D:D nu blire ut på krogen ;D.. när du skaffat ditt legg såklart ;)

Janina är myndig..janina är vuxen! :D

Grattis grattis grattis! <333

en bra dag :)

Idag har det varit en bra dag :)..efter skolan så käka  jag och Daniella lunch på Sandy's :)..sen funderade jag på att gå på ett infomöte om att läsa Engelska C men jag orkade inte vänta på det mötet... nu har jag lite ångest för tänk om man var tvungen att gå å mötet för att få gå Engelska C?..jag vet inte ens om jag vill det..men kanske liksom..

iaf..sen åkte jag till Janni :) slappade där ett tag..sen gick vi till Skärholmen och mötte Jossi :)...gick och käka på donken och så kom jenny :)...sen gick vi runt i affärer (skäris har fått masssssa nya!)..en som heter New Yorker har blivit Jannis nya favvo ;).. hon gick in där...hur många gånger var det Janni?..typ 4 gånger och köpte saker :D..haha..vi köpte lite saker i andra affärer.. jag ocn jossi köpte present till New Yorkern (Janni ;D) för våran lilla älskling fyller ARTON år imorgon! :D:D <333333333

Jenny stack hem men innan det så blev det lite action..två väktare sprang efter nån typ tjuv och en av dom tappa batongen hahah!..sen bah sprang dom upp för rulltrappan och BÅDA väktarna ramlade!!..men vi tror det måste ha varit nån övningsgrej för senare såg vi väktarna och "tjuven" prata och skämta med varandra typ jättemycket :P

iaf..jenny stack hem för hon mådde lite dåligt :(

Jag köpte lite underkläder och en foundation till mig själv :)

sen gick vi tre som var kvar till frisören för jag och Janni ville ta hål i örat..IGEN...så..det gjorde vi :)..nu bultar det lite i mitt öra :/

Sen gick Janni hem till sig och jag och Jossi tog bussen och nu är jag hemma :)

skolan:P

Nu sitter jag i skolan och har tråkigt..har precis haft Mediaproduktion B.. vi ska göra ett arbete om nån fotograf/konstnär/illustratör.. jag har valt Sally Mann men hon var rätt så svår att skriva om :O aja..det går på nåt sätt.. nu ska vi snart ha mediakommunikation B.. sen slutar vi :D..eller..vi har mentorstimme först men den brukar va typ..5 minuter? :P

efter skolan ska jag träffa janni, jossi och jenny :) <3

Jag har typ lock för öronen för jag är så förkyld..jag hör typ jättedåligt haha :D

Dethär är första gången på jättelänge som jag är pigg i skolan.. jag var till och med en halvtimme tidig :P

RSS 2.0