hejhej :D

i söndags så var jag ju hos Izza :D.. firade hennes födelsedag och så med picknick :)..kom sent, mamma var as-sur för hon fick skjutsa mig till Älvsjö, sen fick jag vänta 20 minuter på pendeln! när jag kom fram till Årsta träffade jag Mickis på bussen och det var tur för annars hade jag inte hittat haha :P sen kom vi iaf fram och vi satt och käka, fanns en söt kille där som visade lite intresse iaf :).. heh aja, sen drog jag hem på kvällen grillade jag och drack lite öl med brorsan och hans kompisar :)

idag (eller igår då) så har jag typ solat hela dagen med Ullis och Sandra, vi ska försöka planera en sista minuten resa till Grekland :D..sen stack dom och jag gick och mötte Janni :) vi handlade lite godis, drog hem till mig och satt och muppa oss haha, satt i mitt fönster och skrek  åt folk på gatan som töntiga 10åringar :D..sen kolla vi på 40 year old virgin :) sen kolla jag på tv medans hon satt vid datorn och jag typ somnade halvt så vi bestämde oss för att ta en promenad :)..var typ skitläskigt, vi gick i en skog till en park där det var helt mörkt och creepy... inbillade oss massa saker :P..aja, en katt följde efter oss också :P kom nyss hem :)

Sol! :D

Det har varit så SJUKT varmt idag! Jag har solat heeela dagen typ :D gick upp runt 10 och började sola direkt :)..där låg jag i typ mer än 2 timmar :) sen lagade jag mat, pastasallad, och sen fick jag skjuts till Janina där vi fortsatte att sola :D..när vi solat ett tag blev vi hungriga, gick och köpte ASGODA muffins, och frukt :)..sen gick vi och solade igen :P..så sammanlagt har jag väll solat typ 5-6 timmar idag :) har nog fått liiite färg iaf :)

imorrn blir det picknick hos Izza, som fyller 20! :D

Riktigt dålig uppdatering!

Till och börja med vill jag bara säga, Rest in peace Michael! :( Känns så overkligt, kungen av pop är död.. hans musik är underbar, och det kommer jag alltid tycka! Nu kollar jag på en dokumentär om honom..


okej, jag har varit dålig på att uppdatera, förlåt förlåt.. nu ska vi se om jag kommer ihåg vad jag gjort de senaste dagarna.. joo, jag började bli frisk i helgen, tror Måndag var sista dagen jag var sjuk..på tisdagen sen drog jag, Janni, Jossi, Jenny, Hanna, Noa och Ted till Sätrabadet :) köpte med oss massa fika och mat :), sen kom även Janinas mamma dit :) vi solade och gick längs med stranden i vattnet, supermysigt! :)

i onsdags träffade jag Sandra och Daniella i hagaparken, vi satt och fikade och solade lite :) pratade mest bara :) sen drog vi och mötte Simon, hade inte träffat honom på 2 månader så det var kul! Vi köpte pizza och satt hemma hos sandra och kollade på tv och spelade tv-spel :)

Igår..öh..jag har hjärnsläpp just nu, vad gjorde jag? :S..träffade Jenny på morgonen iaf, hon skulle hämta sin kofta.. sen..eh.. JUSTE! haha skulle träffa Emmy, från Örebro :).. vi gick runt i stan och shoppade lite. har inte gjort det på EVIGHETER!.. jag köpte två linnen på Gina Tricot, ett par shorts från H&M, och ett par skor från Din sko :)..sen åkte jag hem och köpte glass med varma hallon :D

Idag åkte vi iväg rätt tidigt till stranden :) Jag och Jossi handlade mat, sen hämtade vi Jenny och sen hämtade vi upp janni :) vid 12 var vi där redan! :D la oss på "vårat" ställe och solade :) åt mat och hade trevligt, badade lite, årets första dopp för mig! Tror jag fått lite färg iallafall.. sen fick jag skjuts hem till Ullis, vi åkte in till stan för att komma på Semifinalen i U21-EM mellan Sverige - England på O'Learys men det var 20årsgräns! :( så vi åkte till Sandras syrras restaurang istället, käka mat och kolla på matchen där..

SÅ SYND! vi var ju såå nära! liksom efter första halvlek gav man nästan upp, 3-0 liksom..men i andra halvlek tog vi igen med 3 suveräna mål!.. nervös förlängning, och sen tillsist straffar... och dendär sista straffen! aaah, så irriterande!... synd att Marcus Berg, min nya favorit <3, missade sin straff... nu sitter jag här hemma iaf..

imorrn hade jag bara tänkt ligga ute i min trädgård och sola hela dagen, har inte riktigt lust att gå ut nånstans :P vill bara bli bruuun :D

Jag vann 8000 kr!

I söndags drog jag till vårdcentralen, läkarn sa att jag har en infektion i halsen så jag måste äta penicillin. Men jag tror att det är körtelfeber. Mår så SJUKT dåligt! :( min hals är körd, jag är helt täppt i näsan, asså HELT, har svårt att andas, feber, massa skit..

aja, ni vet sånnadär quiz-shower på tv? som ordjakten och sånt.. idag kollade jag på Quizzo på femman, tänkte prova att ringa, fast hade inget stärre hopp precis..känns som man aldrig vinner på sånt... jag ringde typ 6 gånger, sen gav jag upp, men då ringde de tillbaka sista gången, jag svarade rätt och vann 8000 kr! eller jag måste betala skatt på det så det blev lite mer än 5000 men ändå! shit asså, hur tur får man ha? :D

riktigt, riktigt sjuk :(

Blää :(

jag kan ju iaf berätta vad som hänt de senaste dagarna..hmm..onsdag.. jo juste först gick jag och handlade i fruängen för att laga mat och då mötte jag Jenny också så hon kom hem till mig, hjälpte till med matlagningen, sen kom jossi också :) så vi tre plus mormor åt..sen träffade jag Ullis och vi åkte till Heron City och kollade på bio, Slumdog Millionaire, sjukt bra! om ni inte har sett den, så gör det!

i torsdags käkade jag lunch med jossi och jenny igen hahah fast denhär gången hemma hos dom :)..efter ett tag åkte vi till Janni, sen gick vi till skärholmen och chillade i solen och åt glass :) sen gick vi till apoteket och köpte ansiktskrämer :P..helt plötsligt är jossi och jenny borta, svarar inte på mobilerna, och jag får ett sms "hitta oss om ni kan, mu hahaha"..då skulle vi köra våran "spionlek" XD haha töntar, men det är faktiskt kul :D.. går ut på att 2 av  oss, helt random bara sticker, sen får man leta efter varandra i ett stort shoppingcentrum, utan att bli sedd :P..tillslut hittade vi dom ;D...väl inne på lagerhaus skulle vi hämnas, så janni distraherade dom, sen var det våran  tur att springa iväg :D.. det är väldigt kul att hitta dem X)..vi stod gömda bakom en blomkruka, alla pekade och skrattade, men aja :D.. hahah nog med tönterierna nu :P efter det åkte vi hem, janni kom hem till mig och fick skjuts hem sen av hubbe :)..

igår var jag med daniella, vi körde lips, INTE bra för min hals! sen gick vi och handlade för vi ville baka, och det blev den bästa kladdkakan jag nånsin bakat! med det lättaste receptet också :)

idag kan jag inte prata överhuvudtaget :/..har redan varit sjuk i 6 veckor, SJUKT lång tid, och det vill inte bli bättre :( dessutom är munnen torr som en öken, när jag vaknar är läpparna i princip ihopklistrade och gör jätteont!

Välförtjänt sömn :D

åååh, idag har jag varit ute hela dagen, från 11 på morgonen (morgon för mig då alltså :P) till nu!..Började med att jag  och Ullis åkte in till stan, köpte  present till izza :D..sen käka vi, sen åkte vi till fridhemsplan, mötte Daniella och gick till St:eriks gymnasium där utspringet skulle vara då..SMOCKFULLT!..seriöst, man kom knappt fram, det tog evigheter att hitta izzas mamma och syrra, men tillslut hittade vi :)..Izzas klass sprang ut sist, nen fick mest jubel ;)

när Izza hoppat på flaket åkte vi hem till hennes mammas lägenheti Årsta, på mottagning, lite senare kom Izza hem från flaket :) Vi käka och drack där ett tag, sen tog vi taxi ut till huddinge där hennes pappa också hade mottagning ;)..mer mat och dricka där, synd att jag käkat så mycket innan för smörgåstårtan var sjukt god :D..vi spelade guitar hero och snacka och massa mys :)..några av nattas (izzas syrra) kompisar var där och en var sjukt het ;)..heh.. sen fick vi skjuts till huddinge, fick vänta på pendeln i 40 minuter :O..när vi kom till älvsjö åkte PRECIS bussen, den jäveln ville inte vänta på oss fast vi kuta..så vi fick vänta en kvart på SISTA bussen, tuur.. aja, nu är jag hemma, och nu är jag klar med alla mottagningar och kommer gå i ide i några dagar ;) är sliten!

mottagningar, mottagningar, och ännu fler mottagningar

I Lördags var jag på Emmas studentmottagning, hur trött jag än var efter mitt egna firande! :P det var väll typ det enda jag gjorde då.. igår skulle jag på Daniellas men det orkade jag inte, kunde knappt prata, så ont har jag i halsen, men jag gick och röstade :)

Idag har jag varit på studentfirande :D..mötte upp Janni, Izza och Jenny i midsommarkransen och gick sen till Brännkyrka, där Izza hittade Ullis familj :)..sen sprang Jossi ut :D:D..sen hittade vi hubbe också :)

kl 5 var det mottagning hos Jossi, trevligt :) jag blev proppmätt! Sen fick jag också en present av hennes farmor och farfar, så sööta :)..de kunde inte komma på min mottagning så det var därför de gav mig den på hennes istället :) ett asfint armband som helge gjort själv :).. sen skulle jag iväg till Ullis mottagning, men käka inget där eftersom jag var så mätt :P..är hemma nu och bara slappar, imorrn blir det Izzas utspring och mottagning..mycket nu när man själv och alla kompisar tar studenten!

Tänkte bara lägga upp en bild som jag tagit med nya kameran :) grymt nöjd blev jag!


För jag har tagit studenten...

fyfan vad jag är bra! :D

Dagen började ju då med champagefrukost i regnet..svinkallt var det, men inget kunde dra ner mitt goda humör :D..vi möttes halv 10 högst upp på vanadislunden, drack champagne, pratade och sånt :)..fixade även iordning lakanet till flaket :)

sen bar det av till Wennergren center där vi skulle fotograferas 10.45.. hoppas jag blev bra!.. sen fick alla skriva i mössorna, väldigt många kommentarer fick jag :) Efter det var det dags för lunch, det var gott :) kyckling med rödvinsås och potatis :)..lärarna sjöng för oss och höll tal, Dennis, våran mentor höll tal först och jag blev faktiskt rörd. Var SÅ nära på att börja gråta faktiskt. Efter hans tal ville ju såklart alla andra lärare :) Vårat bord var nog ljudligast eftersom Datte som var redigt full satt vid vårat bord och aa..vi skrek nog mest av alla ;).. efter diplom-utdelning till elever som utmärkt sig på nåt speciellt sätt (Johan i MIN klass vann förövrigt pris för bästa studieresultat, grattis Johan! :D) så skulle vi ner till utspringet. Betygen delades ut, min klass skulle springa ut först, och det gjorde vi! Fast det blev inte så mycket spring eftersom det var en liten dörr och  proppfullt utanför. Jag såg min skylt, och där stod mamma och ullis :)..pappa och brorsan letade fortfarande efter en plats att parkera bilen så dom var inte där just då men sen kom dom :)..vi pratade lite, fotade, och sen var jag tvungen att byta om inför flaket! :D.. sen gick vi på flaket, familjen vinkade av mig. Flaket var en av de roligaste sakerna jag nånsin gjort, men det var SJUKT kallt. Några hade köpt typ 300 st billig öl som användes till att kasta. Alla kastade öl överallt, det var skitkul, men jag hade inte en enda torr fläck på hela kroppen.. chauffören bromsade så hastigt också så alla flög fram och tillbaka! :D.. vid 4 ungefär gick vi av och åkte hem till min mottagning. Vi stank som alkisar på t-banan, haha,DRÄNKTA med öl. Kom hem och dushade av mig och bytte om igen innan gästerna kom :)

och gud vad många som kom! tårtan räckte inte ens till alla, kom fler än väntat :)..fick massa fina presenter, kommer nog inte ens ihåg alla men kan försöka

1500 kr (300 blev SNODDA av nån! :O..alltså VEM gör sånt?! vi är nästan helt säkra iallafall för pengarna var fast-tejpade på ett kort och sen hittade jag kortet, pengarna borta, och det såg ut som nån slitit av det. Det är egentligen inte pengarna som spelar så stor roll, pengar går att ersätta, men att nån som blivit bjuden på en studentmottagning går och snor av studenten. det är nåt jag inte fattar)
2 SKITfina ljusstakar, alltså mer som höga glas liksom, skitfina iallafall <3
örhängen
2halsband
3 kokböcker, haha, en hint kanske? ;)
pajform (en av kokböckerna var recept på pajer)
två pennor (sånnadär typiska studentpennor)
250 kr presentkort på akademibokhandeln
en liten tuggummimaskin ^^
en skitfin sjal, lila/rosa och svart, kommer användas flitigt :)
ett bokställ typ
massa blommor, sen kommer jag inte ihåg nåt mer förutom....

KAMERAN jag velat ha i mer än ett år! :D:D jag fattar inte hur pappa kunde komma ihåg EXAKT vilken modell jag ville ha..Canon EOS 450 D <3.. den jag skrev om förut om ni kommer ihåg? jag blev sjukt glad :D



efter att alla gäster gått hem skulle vi ut och festa :)..jossi och hanna följde med också :)..men vi gick INTE till där slutskivan skulle vara för tydligen skulle det kosta 180 kr och det var ändå knappt nån där.. vi träffade Jonte i klassen och hans kompis Eddie och Henrik i M3B så de tre, jag, sandra, daniella, hanna och jossi stack till Gamla Stan och gick till sjätte tunnan och satt och drack :)..sen såg jag tobbe i klassen där också och hans kompisar så vi var med dem också och sen kom även David och hans kompisar :)

så det blev rätt misslyckat studentfirande, iaf för vi ville fira med klassen på kvällen.. de enda från min skola som tagit studenten som var där var jag, sandra, daniella, jonte, henrik, David och Tobbe.. haha aja, det var trevligt iaf :)..sen när vi stack köpte jag käk på donken, när vi vänta på tunnelbanan hem kom en skittrevlig kille och snacka med oss :) "har ni tagit studenten? jag är så GLAD för eran skull! själv har jag ett år kvar...det är JÄTTESKÖNT va? hur är det att ta studenten? det är kul med flak va? om ni var mina döttrar hade jag varit så stolt över er!" sen fråga han om våra betyg, sa att vi var söta, haha..han var trevlig :).. sen kom tuben och vi åkte hem..satt en skitäcklig kille mittemot mig.. han hade helt röda ögonvitor och kliade sig HELA tiden.. alltså ÖVERALLT.. mest håret, HELA huvudet, trodde typ jag skulle få loppor :(.. sjukt äcklig var han..

sen kom vi iaf hem, jag käka, sen sov vi :)

jag har sjukt ont i halsen, har ju redan varit förkyld i en månad, och efter gårdagens regn och ölsprut kan det ju inte bli bättre.. aja, jag klarar mig :)..snart ska jag iväg till en mottagning :) emmas, hon kom igår på min :)..



STUDENTEN! :D:D:D

Nu har jag inte skrivit på en vecka :O..ojdå.. aja, har inte orkat, praktiken på Konsum är slut nu och jag saaaknar det, alla är så trevliga där, men jag hoppas på jobb efter sommaren :)

Idag var det skola igen men HELT onödigt att dra dit, var bara där en halvtimme.. vi stack till sandra sen som har flyttat ut :)..niiice, vill också.. satt och käka och snacka..nu är jag hemma och borde städa lite inför imorrn..

för jaaaa, imorrn är det STUDENTEN och jag är grymt taggad :D... min klänning är skitfin och allt ska bli perfekt :D..förutom att det ju ska regna och vara kallt imorrn men vi får hoppas på det bästa..

så imorrn ser min dag ut såhär
9.30 Champagnefrukost i vanadislunden
10.45 Studentfotografering
12.00 Lunch
14.00 UTSPRING! :D och min klass springer ut först :)
sen flak..
17.00 Mottagning
22.00 Slutskiva :D

RSS 2.0