Helgen.

Jag orkar inte skriva mycket för jag har huvudvärk men..

I fredags åkte jag ju till Huddinge så hämtade David upp mig och så åkte vi till Karlslunds Marina :)..där mötte vi upp alla andra, lastade på massa packning på båten och åkte iväg till samma skärgårdsö som vi var på förra året :)..satte upp tälten direkt och så :)..sen drog vi och grillade korv vid ett ställe lite bort från tältplatsen..när vi skulle tillbaka när det var kolmörkt gick vi vilse haha..typ 10 pers som irrar omkring mitt ute i skogen på en ö.. det tog typ en halvtimme att hitta till tälten :P..sen tog det två timmar för mig att somna för det var så hårt och obekvämt och det regnade och blåste så mycket!

På lördagen var det sol iallafall :D..vi chillade mest på klipporna hela dagen, solade och så :).. körde lite tävlingar och  det var min förtjänst att mitt lag vann hehe ;)..menmen hela dagen var mysig iaf :)..senare mot kvällen tog vi båten hem igen, spelade kort påväg hem :)..sen fick jag skjuts hem av nåns pappa :)

idag har jag varit på Gudstjänst i kyrkan, sen städat köket och borde städa mer men orkar inte just nu men mamma och pappa kommer hem imorrn så jag måste ju!.. Janina ska till mig men hon är väldigt seg, vet inte om det blir av? haha ajaaa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0